2777
2789
عنوان

ویروس جدیدعه تب دخترم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست

خودم وقتی تب میگیرم با قرص حوب نمیشم 70 تا حمد میخونم به آب با وضو میخورم یه کم هم به سر گردن چشم سرم کلا میمالم خوب میشه حواست به تب بچه هم باشه ولی، بدنش گلم از درون باید عفونت بره خشک شه تب یعنی عفونت داخل بدن هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس خواهرم نترس خوب میشه اصل کار خداست اول خدا دوم رعایت این موارد سوره حمد حتما امتحان کن به آب بخ ...

چشم حتما میخونم چون تب داره تند تند تشنه میشه الان تو لیوان بالاسرش میخونم انشاالله شفا بشه براش🤲

عزیزم بهتره ببریش دکتر.این ویروس لعنتی خیلی بده.پسرمنم گرقته بود هرکاری میکردم تبش قطع نمیشد پایین میومد ولی بازم میرفت بالا.دکتر ببری بهتره بچه کمتر اذیت میشه.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

عزیزم بهتره ببریش دکتر.این ویروس لعنتی خیلی بده.پسرمنم گرقته بود هرکاری میکردم تبش قطع نمیشد پایین م ...

چند روز طول کشید تا خوب بشه؟دوبار بردم اماصبح باز میبرم 

چند روز طول کشید تا خوب بشه؟دوبار بردم اماصبح باز میبرم

۴روز طول کشید.هرچی پاشویه میکردم فایده نداشت دیگه گریه میکردم خودم 

دقیقاا گریه منم در اومد آرامش ندارم چندشبه خودمم نمیخوابم

حتما ببرش پیش دکتر خودش.سریع خوب میشه نگران نباش عزیز