2777
2789
عنوان

انتخاب رشته پایه نهم🎀🎀

150 بازدید | 31 پست

بیاین از تجربیاتتون بگید 

سه رشته ریاضی و انسانی و تجربی دوست دارم 🎀

ولی موندم ....

هرکی یه چیز میگه 

میگن تجربی فوق العاده سخته 

انسانی رومخه و واسه تنبلاست ریاضی بازار کار نداره 

موندم 

به روانشناسی و دبیری علاقه دارم ولی درس های انسانی رو دوست ندارم ولی قبولی روانشناسی و معلمی تو این رشته بیشتره 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا آخه همه جا میگن سخته رقابت و فشار زیاده آدم روانی میشه منو ترسوندن ....

نمیدونم بستگی به هوشت داره

احیم تحربی رفت کنکور هم پزشکی دانشگاه تهران قبول شد

منم که سال اخرمه میخوام برم پزشکی خدا بخواد قبولشم

اجیم و خودم نسبتا هوشمون خوبه

من تیزهوشان میرم کاش نمیرفتم خیلی بچه هاش بدن

اصلن سمت انسانی نرو که همش خوندنی داره فقط باید بخونی من رفتم این رشته خیلی پشیمون شدم

ابتدایی که بودم میگفتم میرم انسانی اما الان واقعا درساشو دوست ندارم 

زبان فارسی 

منطق و فلسفه و جغرافی و ......

ولی خب شغلاش باحالن 

بعد من مفهومی میخونم درک میکنم مثلا علوم بیشتر تو ذهنم میمونه تا جغرافی 

مثلا علوم سال پیش بهتر یادم مونده تا مطالعات 

...🥲😭

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

با احترام از دید من هر سه تا جمله ای که میگن چرته 

تجربی بودم و اونقدرا سخت نیست اگه از اول درست و اصولی پیش بری اتفاقا آسون و منطقی ان درساش

برای رشته ریاضی اینقدر متقاضی کم شده که پارسال دیدم حتی تا رتبه پنج هزار هم بورسیه کشتی رانی شد یعنی مستقیم رفت سر کار ، از طرفی اگه فکر مهاجرت باشی و رتبه برتر شدن ریاضی بازم عالیه

انسانی رشته بچه تنبلا نیست بچه های انسانی با اقتصاد و منطق و فلسفه و تاریخ و روانشناسی و سیاست سر و کار دارن که پر اهمیت ترین موضوعات هر جامعه ای هست اما متاسفانه توی کشور ما مسیر مستقیمی برای سرکار رفتن نیست باید مدت ها این در اون در بزنی یا پارتی داشته باشی، توی رشته انسانی پذیرفته شدن توی دانشگاه فرهنگیان مسیر سر راستی هست که معلم میشی اما درومدنش برای انسانی ها یکم سخته و رقابت بالاست

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

انسانی درس ها خیلی زیاده کلمه به کلمه باید حفظ کنی فلسفه مفهومیهولی تجربی فرمول هاش سخته هر کدوم و ع ...

به دوتاش علاقه دارم درسای انسانی رو اصلا دوست ندارم درسای تجربی رو دوست دارم 

و از طرف دیگه میگن تجربی خیلیییی سخته هیچی نمیتونی قبول شی رقابت بالا 

از طرفی شغلای انسانی رو میدوستم مثل دبیری روانشناسی ...

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

به دوتاش علاقه دارم درسای انسانی رو اصلا دوست ندارم درسای تجربی رو دوست دارم و از طرف دیگه میگن تجرب ...

دبیری و روانشناسی رشته های شناور هستند خودم خواهرم از تجربی روانشناسی اورد اصلا سخت نیست بخونی و به خودت باور داشته باشی راحت هم هست حتما از دهم شروع کن که راحت قبول سی نذار تلنبار بشه

اولا که انسانی واسه تنبلا نیست دوما فقط و فقط تجربی مواظب باش اشتباه نری این مسیرو

میدونم من نگفتم واسه تنبلاس گفتم مردم میگن🎀

بعد ببین خب شغل آخرش مهمه دیگه من به درسای انسانی علاقه ندارم ولی به شغلاش علاقه دارم تجربی برعکس به درساش علاقه دارم به شغل های بیمارستانی نه 

از طرفی میگم اگه هدفم روانشناسی و دبیری هست از انسانی راحت تر میتونم قبول شم 

از طرفی میگم برم تجربی شغلاش خفن تر و بیشتره و پول دار تره ....

چون از تجربی میشه روانشناس شد ولی از انسانی دکتر نه ولی بخدا موندم خدااا😭😭😭😭

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

نمیدونم بستگی به هوشت دارهاحیم تحربی رفت کنکور هم پزشکی دانشگاه تهران قبول شدمنم که سال اخرمه میخوام ...

عزیزم من دارم واسه تیز میخونم چه کتابایی خوبه تست بزنم ؟ 

قبولیش سخته ؟ 

اتفاقا میگن بچه هاش خوبن که ؟؟ 

من هفتم معدلم ۲۰ هشتم ۱۹ و ۹۳ که اونم فقط به خاطر ورزش افتاد پایین معدلم ....

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

با احترام از دید من هر سه تا جمله ای که میگن چرته تجربی بودم و اونقدرا سخت نیست اگه از اول درست و اص ...

مرسی عشقم 🎀

میدونم گفتم اینارو مردم میگن که ۱۰۰ درصد اشتباهه هر کی یه حرفی میزنی و من گیج شدم .....

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

میدونم من نگفتم واسه تنبلاس گفتم مردم میگن🎀بعد ببین خب شغل آخرش مهمه دیگه من به درسای انسانی علاقه ...

مشاوره ندادن از طرف مدرسه ؟؟

سعی کن یه مشاور خوب پیدا کنی 

ولی نظر من اینه که بری تجربی 

بعد اگه خواستی میتونی کنکور دبیری هم بدی اگه بتونی