2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه پروتز سینه منظورته من ماه قبل انجام دادم

هزینه اش چقدر شد 

دردش چی ؟

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز    https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۹۰۷_۱۱۱۴۲۰_samsung_internet_5bva.jpg

دکتر میگفت فرمش هر چی باشه همون میمونه(افتاده باشه لیفت میشه) و فقط سایز بزرگ میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

۶۵ تومن بهترین نوع پروتز آمریکایه هفته اول درد داشتم

پیش کی عمل کردی ؟

تهرانی ؟

میبخشید چه سایزی گذاشتی؟

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز    https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۹۰۷_۱۱۱۴۲۰_samsung_internet_5bva.jpg

هزین کلی اش چقد شد؟؟فرمش طبیعیه؟خیلی دوس دارم این عمل انجام بدم

فرمش خیلی طبیعیه روزای اول طبیعی نیست اصلا مثل سنگه

بعد یه هفته طبیعی میشه تا۵روز اول نوک سینت خیلی ورم می‌کنه روز اول در حد کبودی قرص نیتروژل باید سوراخ کنی ماساژ بدی رو نوک سینه

۶۵ عمل 

۴بیمارستان

۱دارو

۳تومن آزمایش ها 

من الان هیچکی نمی‌فهمه سینم پروتزه چون تو لمس کاملا طبیعیه ولی نه مثل سینه شل و افتاده دست میزنی مثل یه سینه ورزشکاری توپره مثل سینه طبیعی توش خالی و شل نیست ولی نرم بودنش کاملا طبیعی 

من ۴۴۰سی سی موتیوا گذاشتم بیمارستان البرز

متاهل🤍💍

سایر بزرگ‌تر گذاشتی که بره بالا ؟ بعد افتادگی رفع شده لطفا بگو سایزت قبلا چقدر بود ببخشید سوالام زیا ...

اره پروتز۴۴۰سی سی 

۶۵بودم

الان ۹۰  اسفنجی میزنم کاپc یکمم تنگه بهم 

ایرانی نخی۸۵

متاهل🤍💍

فرمش خیلی طبیعیه روزای اول طبیعی نیست اصلا مثل سنگهبعد یه هفته طبیعی میشه تا۵روز اول نوک سینت خیلی و ...

کاش پول منم جور بشه بتونم عمل کنم 

مبارکتون باشه عزیزم