2777
2789

خیلی وقته مشکوکم دیدین بعضی وقتا از موقعیتی ک هستی عکس و فیلم میگیری میفرستی ب یکی مثلا خواهرت میگه چیکار میکنی عکس میفرستی یا همون لحظه از خودت ی عکس میگیری میفرستی شوهرم از این عکس و فیلما تو گالری داره قبلا ب داداشش میفرستاد الان ب اون هم نمیفرسته مثلا از چایی ک تو محل کار میخوره عکس داره از صبونه از خودش و... بعد اینکه بعضی وقتا آروم و پنهانی با گوشی کار میکنه ی سری متوجه شدم ک فیلمای چیز می‌دیده الان میبینم از روزمرگیاش هم عکس و تیکه فیلم تو گوشیش داره آدمی نیست ک خیانت کنه اما بعید نیست کاش زیادی حساس شده باشم و واقعیت نداشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حیف شد من‌یه راهکار بلدم واسه سامسونگه حتی اگه پیام ها رو پاک کنه تو باز میتونی بیاریشون بالااا

تو هر برنامه ای؟یا فقط پیام ساده؟آخه یکی دوتا اکانت هم نداره تو هر برنامه حداقل دوتا رو داره البته گوشی هامون کاملا دست همدیگه هست ولی خب میدونی چقدر گوشی ها پیچیده شدن برنامه های مخفی زیاده منم خیلی سر در نمیارم ینی حوصلم نمیشه اگه قبلانا بود گوشیش رو زیر و رو میکردم الان دیگه حوصله ندارم

تو هر برنامه ای؟یا فقط پیام ساده؟آخه یکی دوتا اکانت هم نداره تو هر برنامه حداقل دوتا رو داره البته گ ...

تو هر برنامه ایی پیام بده بعدش میشه دید حتی‌اگه پاک کنه

چون‌شیائومی داره صد در صد فضای دوم رو فعال کردن برا‌ همین با خیال راحت گوشیش رو میده دستت

یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه‌‌‌‌‌

حیف شد من‌یه راهکار بلدم واسه سامسونگه حتی اگه پیام ها رو پاک کنه تو باز میتونی بیاریشون بالااا

جون عزیزت برا من بگو توروخدا التماس میکنم خیر ببینی الهی 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
جون عزیزت برا من بگو توروخدا التماس میکنم خیر ببینی الهی

برو داخل تنظیمات گوشی بعدش برو تو اعلان ها یه گزینه داره به اسم تنظیمات پیشرفته بعدش بزن رو گزینه تاريخچه اعلان و روشنش کن بعد از این کار هرچی پیام تو هر برنامه ایی براش بیاد هر اعلانی که رو گوشیش بیاد رو میتونی ببینی حتی میتونی ببینی کیا بهش زنگ میزننن

یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه‌‌‌‌‌

چرا پاک کردی نخوندم اصلا 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

ایشالا که چیزی نیست ولی طبق تحربه خودم نیازی نیست بفهمی یا نه ، وقتی مدت هاست شک کردی و کارایی میکنه که شک کنی پس صد در صد داره یه گندی میزنه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

شوهر منم یه مدت بود گوشیش رمز داشت و تو سفر عکس میگرفت از همه چی ، بعد فهمیدم بله برای اون هرزه میفرستاد.

تو هم چت های پاک شده ش رو بخون

حَسبی الله💫🍃