2777
2789

در ابتدا بگم که خودم تو شرایط فعلیم واقعاً نمی‌خوام بگم بیان اما برای اینکه حرفا و سرکوفت های بابام تموم بشه شاید گفتم بعد عید بیان 

اول اینکه تو یک محله هستیم 

۲۳ سالشه 

باباش یه مغازه بزرگ داره و پیش باباش کار میکنه و در واقع شریک باباشه یه ماشین داره و دانشگاه هنوز نرفته و تصمیم داره که بره 

آدم های خوبی ان یعنی تو محل از هرکی دربارشون بپرسی جز خوبی نمیگن 

من واقعاً تو شرایط خوبی نیستم الان اما خب بابام این رو درک نمیکنه و من حوصله ندارم هر وقت که می‌رسم خونه بهم طعنه و کنایه بزنه 

من حدوداً یک ماهه نامزدیم بهم خورده و اینا هم زرتی الان اومدن پا پیش گذاشتن ، بابام قبلاً هم از این حرف ها میزد حالا شدیدتر شده بعد این قضیه  

شاید باورتون نشه اما به سرم زده پس اندازه کنم برم خوابگاه دختران یا یه همچین جایی بمونم از بس که حس اضافی بودن بهم میده با حرفاش 

همین حالا مجبور شدم این تاپیک رو بزنم ، از ساعت یازده به بعد که اومدم خونه داره غر میزنه تا حالا 

میشه بهم مشورت بدین ؟

آخرین تاپیکی هست که درباره این قضیه می‌زنم و بعدش تصمیم میگیرم بگم بعد عید بیان یا نه (چون الان واقعاً حالم خوب نیست) تا اون موقع هم حالا ببینیم چی میشه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر فرار از حرف بابات شوهر نکن مخصوصا که تازه نامزدی رو بهم زدی پسره هم سنش کمه بدترین گزینه هم شراکتش با پدرش هست این مدل آدما بخاطر شغل تا آخر تو زندگی پسر دخالت میکنن از ما گفتن

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

خوبه شرایطش یه مدت با هم صحبت کنید بعد عقد رسمی کنحالا مگه بابات چی میگه شاید تو حساس شدی

اینا شرایطشون خوبه 

تو فقط بلدی لگد به بخت خودت بزنی 

از بس هیچی بلد نیستی ما رو هم بدبخت کردی 

همیشه قراره بشینی تو خونه ما ؟ فکر میکنی خیلی‌ وضع ما خوبه ؟

دختر فلانی رو ببین اون یکی رو ببین این یکی رو ببین ( دلم میخواد وقتی این رو میگه بگم باباهاشون رو ببین )

و از این قبیل حرفا 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

پدرت چیزی رو می‌دونه که تو نمی‌دونی 

باتوجه به اینکه سن خواستگارت ۲۳ هست، پس خودتم باید حدود ۲۰ اینا باشی. حرف پدرت رو گوش بده و قبول کن که بیان. ببین ازدواج، نسخه‌ای نیست که آدم برای همه یکسان بپیچه. یعنی الان خیلیا ممکنه بهت بگن نه زوده، فلانه، و هزار حرف دیگه. منم نمی‌خوام نسخه‌ای بهت بدم، ولی فقط می‌گم موردات رو به این راحتی رد نکن. 

بذار هرکسی در خونه‌ت رو می‌زنه بیاد، بررسیش کن، باهاش حرف بزن، از خداوند کمک بخواه، و در نهایت تصمیم بگیر. اما این جوری نکن که راه ندی. ممکنه این موردای الانت، بعدا دیگه واست تکرار نشن 

زندگی خالی بازی نیس مخصوصا ک تجربه نامزدی ناموفق داشتی

میدونم 

اما شما یه لحظه شرایط من رو در نظر بگیر

بعد هر روز دارم حرف میشنوم میگم شاید اگر گفتم بیان حداقل تا بعد از عید حرف نشنوم  

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
بخاطر فرار از حرف بابات شوهر نکن مخصوصا که تازه نامزدی رو بهم زدی پسره هم سنش کمه بدترین گزینه هم شر ...

عزیزم چرا اینجوری به کسی مشورت می‌دید؟ 

حرف شما کاملاً درسته اما این برای قدیم بودش 

تو این دوره و زمونه و با این شرایط و با این پسرا، اگر پسری زیر بال و پر پدرش باشه، دختر باید کلاهشم بندازه هوا 

بله خب استقلال همیشه خوبه 

قطعا هم اولویت با پسری هست که مستقله 

ولی الان دیگه دوره‌ای نیست که ازین ایرادات بگیریم 

انقدر جوون بیکار زیاد شده که همینم غنیمته