2777
2789

سلام ؛ یادمه اون زمانی که من میخواستم فک ام رو عمل کنم ؛ خیلی تحقیق کردم ، سایت ها و تجربیات زیادی رو خوندم و بهم در تصمیم گیری کمک کردند ، منم امروز میخوام بعد از گذشت ۱ سال از عمل فک‌ام تجربیات ام رو در اختیار اون عزیزانی بگزارم که قصد انجام این عمل رو دارند ، امیدوارم کمک اشون کنه و بهترین تصمیم رو بگیرن

من الان ۲۲ سالمه 

و زمانی که فکم رو عمل کردم ۲۱ سالم بود

مشکل من جلو بودن فک پایین ام بود که به اصلاح پزشکی بهش میگن فک کلاس۳ 

از زمان کودکی این مشکل جلو بودن فک پایین در من دیده می‌شد و اطرافیان به خانواده ام میگفتن که دخترتون فک پایین اش جلو هست 

خانواده منم پیش یک دکتر متخصص فک در پاسداران تهران رفتند و اونجا دکتر بهشون گفت بگزارید ۱۸ سالش شد بیاد عمل کنه

در نتیجه خانواده منم دیگه پیگیری نکردند و من تا ۱۸ سالگی فک ام جلو بود و بیشتر رشد می‌کرد و جلوتر هم می‌اومد 

اینم بگم خدمتتون که توصیه دکتر پاسدارانی اشتباه بود و اگر من در سنین پایین ارتودنسی تخصصی انجام میدادم ، دیگه لازم نبود در بزرگسالی عمل فک انجام بدم ، پس اگر در اطرافیانتون یا خودتون کسی هست که زیر ۱۸ سالشه و مشکل فکی داره ، میتونه با مراجعه به دکتر متخصص ارتودنسی از پیشرفت این مشکل جلوگیری کنه و تا ۱۸ سالگی ظاهری معمولی ای داشته باشه 

اشتباه خانواده من این بود که فقط پیش ۱ دکتر اونم دکتر عمل فک رفته بودن ، اگر خانواده من کمی بیشتر تحقیق میکردن لازم نبود من در ۲۰ سالگی هزینه های سنگین ارتودنسی و جراحی و همیچین تحمل این عمل سنگین رو متحمل بشم

اما خداروشکر بلاخره عمل کردم و درست شد 

بگذریم

پس نکته اول : اگر زیر ۱۸ سالتونه مشکلتون به احتمال زیاد با ارتودنسی تخصصی قابل حل هست 

حالا اگه مثل من بالای ۱۸ بودید و مشکل فکی داشتید چی؟

فقط مراجعه به دکتر جراح فک 

پیش دکتر های دندان پزشک نرید 

چرا؟ 

چون من زمانی که ۱۸ سالم بود این مشکلم رو پیش یه دکتر دندان پزشک گفتم و ایشون به من گفتن لازم نیست عمل کنی و با گذاشتن این ارتودنسی های متحرک فک ات رو عقب میکشیم (دروغ محض) 

ببینید دوستان بعد از ۱۸ سالگی استخوان های شما دیگه شکل گرفته و حتی با فشار های سنگین هم نمیشه استخوانی رو که رشد کرده و جلو اومده ، کوتاه کرد !

اما دکتر دندان پزشک به من چند تا عکس قبل و بعد و وعده و ‌وعید داد که این روش من خاصه و منحصر به فرده و … خلاصه ما گول خوردیم و سال ۹۹ ، حدود ۸ میلیون پول ارتودنسی متحرک دادیم ، من حدود ۱ سال این اردونسی هارو استفاده کردم اما هیچ تغییری در فک پایین من حاصل نشد بلکه ظاهر فک بالا امم بهم ریخت 💔 (اینم بگم سال ۹۹ دوستم با ۸یا۹ میلیون دماغش رو عمل کرد)

من بعد از ۱ سال که نتیجه ندیدم از این روش 

به دکتر اعتراض کردم و اونم منو با یه سری چرت و پرت پزشکی پیچوند و در نهایت اعتراف کرد که میخواست فک بالا آییم رو بزرگ کنه تا ایراد فک پایینی ام یه چشم نیاد 💔🫥

نکته دوم : به هیچ وجه گول این دکتر هارو نخورید 

بعداز ۱۸ سالگی تنها راه درمان عمل هست 

خب من ۱۹ سالم شد و افسرده چون هم ظاهر زیبایی نداشتم هم پولم رو از دست داده بودم 

۲۰ سالم که شد یه بار دیگه افتادم دنبال درست کردن فک ام ، اینسری خیلی تحقیق کردم و نقشه راه درمان ام رو پیدا کردم 

پیش یه دکتر عمل فک و صورت رفتم ( هومن هوشنگی)

اونجا دکتر بهم گفت مشکل ام چیه و گفت اول باید ارتودنسی ثابت انجام بدم 

اینجا ۲ تا نکته لازمه که بگم : اول اینکه هومن به من گفت فقط فک پایینم رو باید عمل کنه و هزینه اش رو ۶۰ میلیون گفت دوم اینکه من با اینکه دندون های مرتبی داشتم بهم گفت ارتودنسی باید بکنم و من تحقیق کردم دیدم کلا برای عمل فک باااااید قبلش ارتودنسی ثاااابت داشت پس رفتم انجام بدم

خود دکتر هوشنگی برای ارتودنسی یه دکتری به اسم محمدی بهم معرفی کرد و خیلی تعریف اش رو کرد (مطب محمدی تو پاسدارانه) خلاصه که منو سوق داد با سمت دکتر محمدی (ارتودنتیست)

منم به پیشنهاد هومن هوشنگی رفتم پیش محمدی ، محمدی برای اردونسی به من ۵۸ میلیون تومن قیمت داد (سال ۱۴۰۱) اون موقع قیمت عرفی ارتودنسی بین ۲۰ تا۳۰ میلیون بود و من حدودا ۳ برابر برای ارتودنسی ام هزینه کردم

شاید بگید چرا اینکارو کردم ؟ اون زمان من خیلی رو نتیجه نهایی حساس بودم و میخواستم بهترین خدمات رو دریافت کنم تا بهترین نتیجه رو بگیریم و با خودم گفتم اگه هومن اینقدر ازش تعریف میکنه و مدام اصرار میکنه باید بین دکتر جراح فک و ارتودنتیس یه هماهنگی ای وجود داشته باشه تا نتیجه عالی بشه ، منم به حرف اش گوش میکنم 

خلاصه من با همون دکتر محمدی کار ارتودنسی ام رو انجام دادم 

چند تا نکته درباره ارتودنتیستی که انتخاب میکنید باید بگم خدمتتون : پیشنهاد میکنم پیش کسی برید که با دکتر جراح فک تون قبلا همکاری داشته ، اگرم نداشته باشه خیلی مهم نیس ، یادمه زمانی که میخواستم برم اتاق عمل با چند نفر دیگه که تو نوبت بودن صحبت میکردم و اونا جاهای دیگه ارتودنسی انجام داده بودن 

در نهایت اونا هم نتیجه خوبی گرفتند ، با اینکه نصف یا حتی کمتر از هزینه ارتونسی من پرداخت کرده بودند 

پس اگر تمکن مالی خوبی دارید پیش ارتودنتستی برید که جراح فک تون معرفی کرده ، اگرم هزینه اش براتون بالا بود اصلا نگران و ناراحت نباشید ، برید پیش ارتودنتیستی که میدونید کارش خوبه و با بودجه شما سازگارتره 

من بعدا یه تاپیک جدا درباره دکتر محمدی مینویسم و خوبی ها و بدی هاش میگم 

خلاصه من رفتم پیش همون محمدی و حدود ۶ ماه ارتودنسی داشتم و بعدش بهم گفت برای عمل آماده ای (ادامه در پارت ۲ )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام منم اخیرا اقدام کردم و همین مراحلو انجام دادم اقای هوشنگی به منم دکتر مهیار ماهوش محمدی رو معرف ...

عزیزم دکتر محمدی چطورن؟

تایپیست هستم و کار پاورپوینت هم حرفه ای انجام میدم خوشحال میشم اگر کاری داشته باشید انجام بدم💜

سلام بچه خا ببخشید من چند روز رفته بودم ، یه مدت بود کلمه عبور و رمزم رو فراموش کرده بودم ، امروز از حافظه لب تاپم پیداش کردم😅

بقیه پروسه درمان رو فردا براتون مینویسم😄🩷

پارت ۲

خب ۶ ماه از ارتودنسی من گذشت و دندون های من نسبتا مرتب و مهم تر از همه صاف شده بودند و همین باعث شد که مشکل فکی من بعد از ۶ ماه بیشتر خودشو نشون بده 

در واقع بعد از ارتودنسی ، به خاطر اینکه دندون ها در موقعیت درست و استاندارد قرار میگیرن  ، فک پایین ام از قبل ، جلواومده تر به نظر میرسید 

پس خودتونو اماده کنید که طی درمان فک شما به ظاهر کمی جلو اومده تر میشه

خلاصه بعد از ۶ ماه من رفتم دنبال کار های جراحی 

من دوباره رفتم پیش هوشنگی ،

هوشنگی از ۶ ماه پیش قیمتش رو بیشتر کرده بود و فکر میکنم که ۶ ماه پیش بهم ۶۰ میلیون قیمت داد و بعد از ۶ ماه بهم ۹۰ میلیون قیمت داد ( این قیمت برای جراحی۲ فک و چانه در بهمن ماه سال ۱۴۰۲هست) 

البته این همه هزینه نبود 

گفت حدود ۱۲ میلیون هم باید پول پیچ و مهره ای که برام کار میذاره رو به یه اقای دیگه پرداخت کنم 

همچنین حدود ۳ میلیون ، هزینه عکسبرداری های قبل از عملم شد 

خلاصه من بعد از قیمت گرفتن از هوشنگی یکم دو دل شدم 

چون از جراح های دیگه کمی بالاتر میگرفت

چند تا جراح دیگه هم پیدا کردم و نمونه کاهاشونو دیدم و در نهایت به چند نفرشون مراجعه کردم 

که اون موقع با تحقیقاتی که من کردم متوجه شدم کار هوشنگی از همشون بهتره و تمیز تر هم هست 

در نهایت تصمیم گرفتم به هوشنگی اعتماد کنم و رفتم مطب اش که وقت جراحی بگیرم

بهم حدودا ۱ ماه بعد وقت داد و رفتار منشی عمل ها هم بسیار بد و بی ادبانه بود (خودتونو اماده یه زن غرغرو که هیچی رو هم توضیح نمیده بکنید) 

خلاصه که ۱ ماه دیگه هم گذشت و من ۳ روز قبل از جراحی رفتم پیش ارتودنتیستم که ارتودنسی هامو اماده جراحی بکنه

یه سری سیم های دیگه به ارتو تون اضافه میکنه

دیگه روز جراحی رسید و من ساعت ۶ صبح رفتم بیمارستان 

به این موضوع هم اشاره بکنم که قبل از جراحی فک نکات بسیاری هست که اگه رعایت کنید روند راحت تری خواهید داشت که اونا رو هم من تو یه تاپیک دیگه براتون مینویسم 

ولی نکته منفی داستان اینجاست که منشی هوشنگی هیچییییییییی بهتون نمیگه 

من روز قبل از عمل از بس استرس داشتم خیلی سعی کردم باهاش تماس بگیرم و بهش پیام دادم

ولی پاسخگو نبود 

در نهایت چند ساعت قبل از عمل ، پیام های واتساپ منو دید و یه ویس قبلا ضبط شده برام فرستاد که توضیحاتشم ناقص بود 

کلا منشی عمل اش خیلی ادم مضخرفیه (بی ادبه و واقعا زورش میاد جواب سوال بده ) لعنتی من دارم ۱۰۰ میلیون بهت پول میدم مثل ادم جواب بده

بعد از عملم پاسخگویی خوبی ندارن 

ادامه در پارت ۳