2777
2789
عنوان

تجربه های بدرد بخورتون تو هر زمینه ای رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 143 پست

من معلم کلاس اولم دوتا بچه ی طلاق دارم، انقد وضعیت روانی این دوتا بچه بده که تصمیم دارم اگه خدا بهم بچه داد، تا جایی که راههههه داره زندگی کنم و طلاق نگیرم

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد تاتو ابرو

من خیلی پشیمونم . خیلی اذیتم کرد اولا تا به تا شد دوما کمرنگ شد سوما همش باید مداد میکشیدمو ابروهای خودم از زیرش ناجور میزد بیرون

خلاصه بد بود. الان ابروهای خودمو پر کردم. و میخوام تاتومو پاک کنم ایشالله

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
هر کدومو دوس داری

تجربیات مخ زنی چطوره؟

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من معلم کلاس اولم دوتا بچه ی طلاق دارم، انقد وضعیت روانی این دوتا بچه بده که تصمیم دارم اگه خدا بهم ...

عزيزم مطمئن باش اون پدر و مادرا از دل خوششون جدا نشدن و اگه ادامه ميدادن وضعيت اون ٢تا بچه شايد بدتر بود من خودم تو يه جو پر تنش بزرگ شدم و متوجم كه چقدر سخته😑😔😔😔

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦