2777
2789
عنوان

تجربه های بدرد بخورتون تو هر زمینه ای رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 143 پست
هر وقت خونه بوی نامطبوع گرفته . پودر دراچین تفت بدید محیط خوشبو میشه. ---------------------------- ...

اینو گفتی یادم اومد:

برای رفع بوی بد دهان، یه مقدار پودر تخم گشنیز با یه کم پودر دارچین رو دم کنین سرد که شد دهانتونو شستشو بدین و غرغره کنین معجزه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ کس حسادت نکنین

سعی کنید خودتون عالی باشید

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
زود ازدواج نکنید مجردی هم عالمی داره ...

موافقم ولی خب کاش خانواده ها درکی از عالم خوش محردی داشته باشن شخصا خودم مادری متعصب دارم و داشتم که باعث شد اول دبیرستان ازدواج کنم و از دست مادرم فرار کنم  و هیچ خاطره خوبی از منزل پدرم ندارم 

برای این که خانواده شوهر و بچزونین

بهترین راه اینه که سعی کنین روز به روز با همسرتون بهتر باشین

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
در مورد تاتو ابرو من خیلی پشیمونم . خیلی اذیتم کرد اولا تا به تا شد دوما کمرنگ شد سوما همش باید مدا ...

من تازه یه هفته هستش سایه ابرو زدم با اینکه کمرنگ شده ولی گفته تو ترمیم خوب میشه خیلی خوشحالم و خوشم میاد و پشیمونم چرا تو این چند سال این کارو نکردم و هی مداد کشیدم واقعا راحت شدم

سلام تجربه من در سرمایه گذاری هیچوقت تمام تخم مرغها رو در یه سبد نذارید.همیشه تنوع سرمایه گذ ...

برای امضاتون واقعا تحسینتون میکنم و امیدوارم تاپیک درامد صدمیلیونیتون رو بزودی ببینم. از تجربه هایی هم ک گفتین ممنونم واقعا حق با شماست