2777
2789
عنوان

خواهرم بهم حس عذاب وجدان میده

304 بازدید | 15 پست

من با یکی از بزرگترهای فامیل که بارها همه رو اذیت کرده بود ، زور گفته بود ، بی احترامی کرده بود بحثم شد اونم ناخواسته چون با همه اینا تمام این سالها به خاطر نسبت فامیلی و بزرگتری احترامشو داشتم نشون به اون نشونی که چند روز قبلش پسر و عروسش رو پاگشا کردم خونمون کلی عزت و احترام و شام خوب و کادو خوب با اینکه خیلییییی اذیت شدم از سمتشون

بعد دقیقا وسط یک آبرو ریزی دیگه وسط مهمونی که با میزبان رودوایسی هم داشتیم منم گیر انداخت وگرنه اصلا اول میخواستم آرومش کنم انقد جو رو متشنج کرد انقد متشنج کرد به من توهین کرد من فقط چندتا از کاراشو به روش آوردم و بعدم رفت از مهمونی و قهر کرد.

حالا خواهرم میگه بزرگتر هرچیم بی احترامی کنه این کوچیکتره که باید بتونه خودشو کنترل کنه و چیزی نگه ! 

به نظر شما این نباید برعکس باشه؟

به نظرم باید سکوت میکردی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگتر چون بزرگتره بنا ب این نیست ببخشید شلوارشو بکشه پایین برینه دهنت هیچی نگی .

بزرگتری بزرگه ک بزرگی کنه ؛ این همه توهین این همه مشکل داره قرار نیست لال بمونی حرفی بهش نزنی ؛ حقشه خوب کردی جلوی اینا حرفی نزنی خودشونو گنده حساب میکنن

.

همیشه احترام دست خود آدماس وقتی آدمی خودش احترام نگه نداره بقیه هم براش احترام قائل نمیشن

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

چون خودم نمیتونم خودمو کنترل کنم سرزنشت نمیکنم البته ک نمیدونم دقیقا محتوا چی بوده و چی گقتید اما مهم اینه که الان گذشته و حداقل یکم دلت خنک شده 

کاربر ۱۴۰۰ ام helya_banoo که اسم کاربریمو دوست نداشتم و یه تعیلق ریز هم شدم 🥲

بیشتر بودن سن معیاری نیست که بخواد احترام بیاره 

احترام احترام پیاده 

شخصی که برای بقیه احترامی قائل نیست قطعا لایق این نیست بهش احترامی گذاشته شه

طرز فکر خواهر شما هم نشانه در تعصب و مقدس پنداری است و اصلا قابل انجام نیست ایشون تو ذهن خودش بشینه اینجوری فک کنه 

که مریضی است ‌ ‌

خواهر منم همین طوری هست همش به من کرم میریزه بخدا اعصاب برام نذاشت هر روز پیغام میده فلان و بیصار دیگ حوصلشو ندارم بزرگتر هس ک هست ب گوزم باید احترام خودشو نگه داره تا کی من بهش هیچی نگم گوه خورهای رو م پشت  سرم میکنه ب روش نیارم منم دیگ کم محلش میکنم تا همه جاش بسوزه تو هم رو نده

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

هر بزرگتری بزرگ نیست عزیزم

بعضی بزرگترا شاید از روی سن بزرگ باشند ولی از روی ادب و شخصیت هیچی نیستند 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مثلا تاحالا پنج شش دفعه مامانم با خاله هام دعواشون شده ؛ ما دخالت نکردیم گفتیم خواهرن خودشون حل میکنن 

چندین مرتبه دخترای خاله هام مامانمو اس ام اس دادنو فوش دادن بابام گفت شما دخالت نکنین تا وقتی نگفتم ولی همین سری اخری باز اومدن فوش دادن هرچی از دهنم درومد نوشتم .

تا کی سکوت کنی چون بزرگه ؟ تا کی بیاد ب مادرت گوه بخورونه ؟ ما اینارو ادم کردیم بعد واسه ما دم دراوردن .

بزرگتر احترام خودشو باید نگه داره بزرگتر داریم تا بزرگتر

.

دقیقا همینطوره بزرگی به شعوره

واقعان بخدا 👏👏

باید شرایط رو میسنجدیاگر وسط اون میهمانی جوابشو دادی میهمانی خودت بد میشد گاهی بزرگ تر از اشتباه حرف ...

مهمونی من نبود مهمونی کس دیگه ای بود من میخواستم اول این بزرگتر رو مثلا آروم کنم چون شروع کرده بود جلو میزبان به زدن یه حرفایی با عصبانیت که جاش اونجا نبود هرچی چشم و ابرو اومدم لبمو گاز گرفتم ساکت نشد زنشم بهش اضافه شد رفتم آروم جلو زنش گفتم اینجا جاش نیست زشته که یهو بزرگتر نیم خیز شد تو میخوای زن منو ادب کنی و بعد کلی فحش و حرف بد به من زد منم در جوابشون چند تا کارشون که در حقم کردن به روشون آوردم