2777
2789
عنوان

کسی هست همسرش برای شغلش اینستاگرام داشته باشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 60 پست
خیلی لطف میکنی عزیزم ممنون ازت🌹

سلام عزیزم

به همسرم گفتم شرایط رو

گفت کلا سینوس مجدد عود میکنه این موضوع طبیعیه نگران نباشید اصلا

ترجیحا برو پیش دکتر خودش ولی اگه خواستید جای دیگه عمل کنید حتما کل سابقه پرونده رو همراه داشته باشید

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
سلام عزیزمبه همسرم گفتم شرایط روگفت کلا سینوس مجدد عود میکنه این موضوع طبیعیه نگران نباشید اصلاترجیح ...

سلام عزیزم لطف کردی ممنون ازت

من خواهرم اون دفعه بیمارستان دی عمل کرد بعد الان این دکتر بیمارستان امیر اعلمم عمل میکنه میخواستم بدونم اون بیمارستان رزیدنت عمل و انجام میده؟ و اینکه میشه از همسرت بپرسی عملی که رزیدنت انجام میده مثل خود جراح هست؟ چون قبلا ک خود دکتر اردستانی انجام داد و احتمالا در جریانید چقدر دکتر معروفیه دوباره برگشت با اینکه به گفته خودش یک درصد احتمال عود داشت الان تو عمل هایی که تو بیمارستان امیراعلم انجام میشه رضایت هست ؟ بنظرتون بهتره بیمارستان امیراعلم انجام بشه یا شهر خودمون خود دکتر متخصص براش انجام بده؟ ببخشید من خیلی سوال پرسیدم چون هم خواهرم سنش کمه و نگرانیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم لطف کردی ممنون ازتمن خواهرم اون دفعه بیمارستان دی عمل کرد بعد الان این دکتر بیمارستان امی ...

خواهش میکنم عزیزم

به طور کل اگه هزینه براتون مقدروره نرید بیمارستان دولتی امیراعلمم که خیلی شلوغه

بله عمل هاشون رزیدنتی هست مگه عمل های خیلی خاص

دکترشم که میگی دکتر خوبیه 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خواهش میکنم عزیزمبه طور کل اگه هزینه براتون مقدروره نرید بیمارستان دولتی امیراعلمم که خیلی شلوغهبله ...

من خواهرم اوایل سال ۱۴۰۰ که عمل انجام داد ۵۰ تومن هزینش شد و عمل ترمیم اونموقع به گفته خود دکتر دو برابر میشد  حالا نوبت داره از دکتر نمیدونم عمل و چه قیمت بگه سعی میکنیم همون خصوصی دی عمل کنیم 

ولی میخواستم بدونم اگ هزینه خیلی نجومی بود و نشد  بهتره عمل امیراعلم انجام بشه که خود دکتر اردستانی ام پیش رزیدنت هست یا متخصص شهرستان انجام بده براش 

من خواهرم اوایل سال ۱۴۰۰ که عمل انجام داد ۵۰ تومن هزینش شد و عمل ترمیم اونموقع به گفته خود دکتر دو ب ...

سلام عزیزم

ببین همسرم میگه جزئیات عملش خیلی مهمه ما انواع و اقسام عمل سینوس داریم 

عمل ترمیمی یا ریویژن عمل سخت تری هست دسترسیش سخت تره بخاطر همین گرون تره

تو بیمارستانای اموزشی هم بیشتر عمل ها رزیدنتی هست

نهایتا پول تعیین کننده‌س که بری دولتی یا خصوصی

اگه مبلغش براتون مقدوره برید خصوصی

ببین اینستا یه فضای مسمومهمن تو بیو پیجم حلقه و قلب گذاشتم ، بهم پیام میدادن، خیلی مزاحم داشتم، بقیه ...

اره واقعا مسمومه

عه همشهری هستیم😅

شادن جونم چطوری کجایی چه خبرااا

شادن جونم چطوری کجایی چه خبرااا

سلام

خوبم

شما خوبید؟

خبر خاصی نیست

اومده بودم تهران برا عروسی 

فردا ظهر برمیگردم،البته دو سه هفته دیگه دوباره با مامانم میایم چون مامانم باید هیسترکتومی انجام بده

این چند روزه یکم دور و برم شلوغ کمتر تو فکر امید بودم

سلامخوبمشما خوبید؟خبر خاصی نیستاومده بودم تهران برا عروسی فردا ظهر برمیگردم،البته دو سه هفته دیگه دو ...

قربونت عزیزم

به سلامتی انشالله

انشالله مامانت به سلامتی عمل میکنه

اره مشغله حواس آدم رو پرت میکنه

سلام عزیزمببین همسرم میگه جزئیات عملش خیلی مهمه ما انواع و اقسام عمل سینوس داریم عمل ترمیمی یا ریویژ ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

خواهرم رفت پیش دکتر خودش گفت چیز خطرناکی نیست ولی کلا بزاقش پلیپ سازه ممکنه دوباره عمل کنه باز عود کنه 

سلامخوبمشما خوبید؟خبر خاصی نیستاومده بودم تهران برا عروسی فردا ظهر برمیگردم،البته دو سه هفته دیگه دو ...

سلام عزیزم خوبی

من تک و توک حرفاتو تو تاپیک اهوانه و اسی دیده بودم ک کراش داری رو پسری ک پزشکه اموزشگاه تدریس میکنه بعد خودت گفتی همشهری هستیم و یه لحظه اینجا گفتی امید شناختمش 

اگ خودت مایلی و دوست داری چون دیدم به شدت درگیر ایشونی یه چن کلمه با توجه به چیزایی ک خودم میدونم راهنماییت کنم

سلام عزیزم خوبیمن تک و توک حرفاتو تو تاپیک اهوانه و اسی دیده بودم ک کراش داری رو پسری ک پزشکه اموزشگ ...

سلام

ممنون

کراش منو شناختنین؟

از کجا میشناسینش؟

بله حتما

میشنوم حرفاتون رو

ممنون از راهنماییتون

سلامممنونکراش منو شناختنین؟از کجا میشناسینش؟بله حتمامیشنوم حرفاتون روممنون از راهنماییتون

با توجه به چیزایی که خودت گفتی پزشکه اموزشگاه تدریس میکنه اسمش شناختمش  و اینکه همشهری هستیم