2777
2789
عنوان

کسی هست همسرش برای شغلش اینستاگرام داشته باشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 60 پست

نمیدونم شایدم حسادته

مثلا به این فکر‌میکنم دوستم یا هرکی گوشیش رو باز کنه فیلم شوهر من براش بیاد بالا😶

اره حالا که فکر میکنم حسادته…

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث ما،روزی که عقد کردیم همه چیو پاک کردیم.

من اصصصلا جایی از زندگیم هیچی نمیگم

کلا خوشم نمیاد زندگیم تو چشم باشه

اینم پیج کاریه ولی خب فضای مجازیه دیگه به هر حال

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
میگم که ما همیشه زندگیمون به اصطلاح پرایوت بودهالان یجوریم بابت این مسئله

چون یه حصار فرضی کشیدی دورخودتون ومیترسی برای پیشرفت از نقطه امنتون خارج بشید.

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

من اصصصلا جایی از زندگیم هیچی نمیگمکلا خوشم نمیاد زندگیم تو چشم باشهاینم پیج کاریه ولی خب فضای مجازی ...

اتفاقا شوهر منم میخواست برا کارش پیج بزنه ولی دیدیم نمی ارزه.واقعا محیطش واس متاهل خوب نی قبول کن من نتونستم قبول کنم والا اونم بیخیال شد.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

چون یه حصار فرضی کشیدی دورخودتون ومیترسی برای پیشرفت از نقطه امنتون خارج بشید.

اره واقعا

من خودم هر روز به همسرم یاداوری میکنم که پیج چی شد و مدام میگم باید وارد فضای مجازی شی ولی ته دلم خیلی یجوریم بابتش

اگه تفاوت چشمگیری تو پیشرفتش نداشت انجام نمیدادیم ولی واقعا تاثیر داره

اره واقعامن خودم هر روز به همسرم یاداوری میکنم که پیج چی شد و مدام میگم باید وارد فضای مجازی شی ولی ...

نه عزیزم نگران نباش.

قرارم نیست زندگیتون عمومی بشه صرفا یه پیج کاری همین

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

نه عزیزم نگران نباش.قرارم نیست زندگیتون عمومی بشه صرفا یه پیج کاری همین

ممنون از دلگرمیت🌹

سلام عزیزم وقتت بخیر 

ببخشید اگه ممکنه میتونید از همسرتون یه سوال بپرسید  من خواهرم ۳/۵ سال پیش پیش دکتر هادی اردستانی عمل سینوس انجام داد  سینوس حتی زیر چشمشم گرفته بود و کلا عمل سنگینی بود بعد تا نزدیک دو سال بعدش چکاپ میرفت و دکتر گفت دیگ نیاد اگ یه درصد مشکلی پیش اومد دوباره مراجعه کنه 

الان یه چن ماهی دوباره مشکل پیدا کرده بود وقت خواب ما شهرستانیم مراجعه کردیم یه دکتر شهر خودمون و مشخص شد کلا برگشته حتی فک و صورتم درگیر کرده الان میخواستم یه مشورت بگیرم که دوباره پیش دکتر اردستانی مراجعه کنیم یا دکتر دیگه ای تو تهران؟  

سلام عزیزم وقتت بخیر ببخشید اگه ممکنه میتونید از همسرتون یه سوال بپرسید من خواهرم ۳/۵ سال پیش پیش د ...

سلام عزیزم

از همسرم میپرسم بهت خبر میدم همینجا 

کدوم شهرید؟

خیلی لطف میکنی عزیزم اراک هستیم

حتما میپرسم فردا بهت میگم عزیزم