2777
2789

بچها داشتم از مدرسه برمیگشتم خونه یه پسره سوار ماشین بود هی داشت بوق میزد من نگاه نمیکردم یه لحظه برگشتم برم انور خیابون چشمم خورد بهش شلوارشو کشيده بود پایین داشت یه کاری میکرد😭😭😭خیلی حالم بد شد دستام یخ زد داشتم میلرزیدم ولی همون لحظه چون اسم ماشینو بلدنبودم ازش عکس گرفتم و سریع پلاکو نوشتم بعد یارو دور زد از ماشین پیاده شد که غلط کردم و ترخدا ببخشید منم بهش گفتم بیچارت میکنم میخواستم بپرسم چجوری الان ازش شکایت کنم چیکار باید بکنم؟

حساب کاربری دست دونفرهست🤍

چقد امروز از راه مدرسه به خونه اتفاق پیش میاد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ول خوشم اومد از کارت 💪💪💪💪

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

وای چند سال پیش سوم دبیرستان بودم دقیقا همین اتفاق افتاد ی پسر رو موتور بود و شلوارشو درآورده بود و به من و دوستم نشون میداد ....

ما جوری شکه بودیم که اصلا نمیدونستیم چیکار کنیم ... چقدر ترسیدیم 🤦‍♀️

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

حتما پیگیری کن 

پیگیری اینطور ادما وظیفه ادماست

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مگه اونجا دوربین بود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱