2777
2789
عنوان

تجربه ی پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 7701 بازدید | 82 پست
دکتر خودم گفت فعلا اوکی هست تا یک ماه دیگه ببینیم از ترمیم کننده استفاده کنی چطوری میشه

دیگه هرچی دکترتون بگه. دکتر من گفت دقیق تا ۲ ماه، شبانه روز گن رو ببند. الانم میرم باشگاه، گن میبندم، اصلا سوتین ورزشی نمیپوشم، گن سینه میپوشم. تو خونه هم روزی ۳ مدل سوتین میپوشم، تو خواب هم مدل پنبه ای ساده میبندم. بند سوتین رو تااااا جایی که ممکنه بالا میکشم که سینه ام بالا و سفت بمونه. نسبت به دوستانی که خبردارم پروتز کردن، مال من سرجاش مونده متل اونا کمی پایین اومده.

الان به دوستم میگفتم، اینقدر که من از خودم حال خوبی دارم، هنوز بعد ۱ سال برام تکراری نشده. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
دیگه هرچی دکترتون بگه. دکتر من گفت دقیق تا ۲ ماه، شبانه روز گن رو ببند. الانم میرم باشگاه، گن میبندم ...

اره من شنیدم میگن تا ۲ ماه

من بدون گن احساس میکنم نمیتونم، عادت کردم البته کش گن اذیت میکنه جای بخیه م رو

کلا حتی قبل عمل عادت نداشتم بدون سوتین

بعضیا

شبا هم تا صبح موقع خواب گن رو داشتین یا باز میکردین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من شنیدم میگن تا ۲ ماهمن بدون گن احساس میکنم نمیتونم، عادت کردم البته کش گن اذیت میکنه جای بخیه ...

۲۴ ساعته میبستم، موقع خواب هم همینطور. میشستم، میزاشتم روی شوفاژ. تو بهمن جراحی کردم، هوا سرد بود. روزی که دوره گن به سر رسید، از مطب دکتر باز کردم، اومدم تا سر کوچه، احساس لخت بودن داشتم، دوباره رفتم تو مطب، تو اتاق منشی، گن رو بستم. الانم همیشه سوتین میبندم، حتی موقع خواب. سوتین نرم پنبه ای بدون فنر. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
به دکترتون بگید بزرگ‌ترین سایزی که میشه رو براتون بزارن، البته که الان سایز مناسبتون رو گفتن ولی باز ...

سلام دوست عزیز

منم هفته ی دیگه ی عمل دارم منتها دکترم گفته نیاز به پروتز نداری به اصطلاح خودشون اتوپروتز کنه که همون لیفت سینه میشه حالا موندم چه کنم الان سایز سینه خودم ۷۵ هستش ولی دوست دارم یه سایز بزرگ‌تر بشه الان نظرات شما رو خوندم گفتم شاید بتونید کمکم کنید تصمیم بهتری بگیرم ولی خب اتو پروتز عوارض پروتز رو نداره از طرفی سایز سینه هم خیلی بزرگ نمیشه میترسم عمل کنم بعد پشیمون بشم که چرا پروتز نذاشتم من کرج هستم و پیش دکتر خوشنواز میخوام عمل کنم 

کسی هست پیش این دکتر عمل کرده باشه ؟؟

سلام دوست عزیزمنم هفته ی دیگه ی عمل دارم منتها دکترم گفته نیاز به پروتز نداری به اصطلاح خودشون اتوپر ...

الان بیشتر افتادگی سینه دارم که دکتر میگه فقط همون لیفت جواب میده موندن چه کنم

الان بیشتر افتادگی سینه دارم که دکتر میگه فقط همون لیفت جواب میده موندن چه کنم

سلام جانم

به دکترتون بگید که میخواهید پروتز انجام بدید.

اینم بدونید که سینه مثلا ۸۰ پروتزی به بزرگی سینه ۸۰ معمولی نیست، منظورم اینه که با لباس اونقدر نما نداره، دکتر ایران فقط مدل گرد میزاره، اونم باعث میشه که بالای سینه گرد و برجسته و خوشکل باشه، با لباس دکلته و مایو و لباسای باز، قشنگ هست، ولی مثل سینه طبیعی برآمدگی به جلو نداره. تفاوت سایز کاپ سینه، ۹۰-۸۵-۸۰، در نوع و سایز پروتز، درحد میلیمتر هست. ۳۷۵ سی سی با ۴۰۰ سی سی در حد ۱ یا ۲ میلیمتر در قطر و ارتفاع تفاوت دارن. ولی اگه میخواهید سینه تون پر بشه، حتما حتما به دکتر بگید، بگید با پروتز لیفت کنه، وگرنه پشیمان میشین. شما ازشون کاپ سینه ۸۵ رو بخواهید، دوفردای دیگه، همین عضله داشته تون هم آب میشه، دوتا پلاستیک سایز ۸۰ براتون بمونه. 

سلام عزیز جانمفداتون بشم مننه بخدا، اصلا اونقدرا که بترسید بزرگ نمیشه. سینه پروتزی فقط لختش بزرگه و ...

عزیزم من الان امروز انجام دادم خیلی عالیه درد ندارم حالم اوکیه من 500 گذاشتم با قطر13 و ارتفاع 5.30 به نظرم کوچیکه میاد با گن اینطوریه؟؟🥲 حالا مثلاً ورم داره انقد کوچیکه آخه

ارتفاع یعنی ۵ چقد اضافه شده؟

عزیزم من الان امروز انجام دادم خیلی عالیه درد ندارم حالم اوکیه من 500 گذاشتم با قطر13 و ارتفاع 5.30 ...

سلام عزیزم خوبی ؟ از عملت راضی بودی در کل ؟ منم خیلی دوس دارم انجام بدم.ولی دودلم الان تنها عیب بدنم کوچکی سینه هست اگه اونم اوکی بشه عالی میشه .سختیش برات تموم شده یا هنوز حس درد و سنگینی داری؟

سلام جانمبه دکترتون بگید که میخواهید پروتز انجام بدید.اینم بدونید که سینه مثلا ۸۰ پروتزی به بزرگی سی ...

سلام عزیزم

اگر پروتز انجام بدم بعد از یکماه میتونم لباس مجلسی بپوشم؟ عروسی خواهرمه و نمیخوام کسی متوجه شه که عمل کردم.

سلام عزیزماگر پروتز انجام بدم بعد از یکماه میتونم لباس مجلسی بپوشم؟ عروسی خواهرمه و نمیخوام کسی متوج ...

سلام جانم میتونین. فقط که حتما حتما اون یکماه رو سفت و سخت مراعات کنین. اگه لباستون بالاش بسته باشه که همین گن رو بپوشین، اگه هم دکلته هست، ختما سوتین دکلته بپوشین، منظورم اینه یه حمایتگر برای سینه ببندین. مقداری هم محدودیت حرکتی دارین، این رو باید در نظر بگیرین. اگه مثل ملکه ها لباس پرنسسی میپوشین و میرید میشینید یا گوشه، اوکی هست ولی اگه مثل کوزت قراره کار کنین و وسیله بلند کنین و بچه بغل کنین و شوهر آماده کنین و ذوق زده برقصین، واقعا نمیشه. زور نزنین که بشه و بگید شد و راحت بود، بخدا بعدها پشیمون میشین. 

سلام جانم میتونین. فقط که حتما حتما اون یکماه رو سفت و سخت مراعات کنین. اگه لباستون بالاش بسته باشه ...

واقعا ممنونم با حوصله جواب میدی، یعنی لباس مجلسی بالاش باز باشه مشخص نمیشه غیر طبیعیه؟ حرکتی و اینارو رعایت میکنم