2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میخوای بگی واحد پولمون😅

اولا که من با افتخار بچه ی ناف خوزستانم..

دوما:چقد خوب میشد اگه ادما یاد بگیرن که قضاوت نکنن..علم غیب داری میگی افغانی هستم؟

انسان ایرانی و خارجی و افغانی و سفید پوست و سیاه پوست نداره..

موضوع تاپیک چی بود و چیشد😂

درپناه الله یکتا باشی خواهر

منم دومین ماه اقدامم هستش تخمدان پلی کیستیک دارم نمیدونم چرا من تو رژیم وورزش هستم بجای اینکه کم کنم 2کیلوهم چاق شدم دکتر بهم داروی دیدروژسترون یاهمون دوفامد داده برای مرتب شدن پریودام 9اسفند تایم پریودمه خیلی نگرانم😭😭😭

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
منم دومین ماه اقدامم هستش تخمدان پلی کیستیک دارم نمیدونم چرا من تو رژیم وورزش هستم بجای اینکه کم کنم ...

هیچوقت از رحمت الله ناامید نشو...مشکل ما اینه که اونقد که به دکتر و دارو باور داریم به پروردگار یکتا نداریم که خودش خالق تمام این دکترا و داروها و علم و تواناییشونه...توکل بر الله

مهم نیست اوضاع برام...بشینم حرص چی رو بخورم...اصلا مهم نیست...انسانیم.تلاش میکنیم و خداوند روزی حلال ...

بچهاتون ارومن؟منم دوس دارم سومی بیارم ولی بچهام خیلی خستم کردن ،شوهرم همکاری نمی کنه،ممطقی هیچکس راضی نیست.ن خونواده خودم ن همسرم میگن دوتا بسه.ولی خودمم یکی دیگه میخام.دروغ چرا یکسال جلوگیری ندارم باردارنشدم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

هیچوقت از رحمت الله ناامید نشو...مشکل ما اینه که اونقد که به دکتر و دارو باور داریم به پروردگار یکتا ...

منم تنهاامیدم به خداست میگم فقط خودش 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
بچهاتون ارومن؟منم دوس دارم سومی بیارم ولی بچهام خیلی خستم کردن ،شوهرم همکاری نمی کنه،ممطقی هیچکس راض ...

من اصلا بچه ی اروم و اینا رو قبول ندارم..بچه مون اگه لجباز و پرخاشگره و اذیت میکنه ریشه ش تو روش تربیت خودمونه.این خودمونیم که تعین میکنیم بچمون چطور باشه...خودم بشدت با حوصله م.جوری که روزانه وقت میذارم برا بچه هام باهاشون بازی میکنم.شوهرمم بشدت مهربون و حمایتم میکنه.بشدتم بچه دوسته 

منم تنهاامیدم به خداست میگم فقط خودش

توکل کن..از ته دلت..ببین چطور کارتو راه میندازه..اون بهترین کارسازه..ومن یتوکل علی الله فهوه حسبه..و کسی که بر الله توکل کند پس الله برایش کافیست و کارساز

توکل کن..از ته دلت..ببین چطور کارتو راه میندازه..اون بهترین کارسازه..ومن یتوکل علی الله فهوه حسبه..و ...

وای وقتی یه نفر زیاد از الله استفاده میکنه تو جملاتش دور از جون شما یاد داعش میفتم. به جای الله بگو خدا 🤕