چندماهه باپدرشوهرم قهرم والان شوهرم اومده میگه پدرم داره میمیره موندم چیکارکنم برم دیدنش یانه؟من تویه ساختمون باپدرشوهرم اینازندگی میکردم ولی سراینکه بتخواهرشوهرم دعوامون شد ب من فحش دادوبیرونم کرد ازخونش بااینکه میدونست جایی نداریم بریم.مریض هم بود بنده خدارو دکتر جواب کرده بود یه ماه بعد اون دعواولی چون منو ازخودش بیرون کرده بود ومادر شوهر وخواهر شوهرمم همزمان قهربودم نرفتم خونش وفقط بیمارستان رفتم دیدنش.چند ماه گذشت ک شوهرم امشب ازبیمارستان برگشت خونه و گریه کنان میگفت ک پدرم داره میمیره دیگه.بنظرتون چیکار کنم برم بازم برای بار آخر ببینمش توبیمازستان؟چون ایندفعه دیگه جدیه دکتر گفته دیگه کاریش نمیشه کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برای دل شوهرتم که شده برو وبراش دعاکن وببخشش اینتوری هم خودت راحت میشی هم اون
اخه ب شوهرم ک شب اومده خونه میگم منم صب ببر بیمارستان ببینم پدرتو میگه نه نمیشه چون شما برین یکی باید باشه شمارو برگردونه خونه من میمونم پیش پدرم.چون پدرشوهرم ی شهر دیگه بستری شده