2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر کمکککککککککک کسی میدونه چیه نتیجه این

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست
چی میشه مشکل زیادیه؟

تغییرسلولی واکنشی همراه باالتهاب شدیدداری 

اون تغیرسلولی واکنشی مهم نیس توخانومای فعال ازنظرجنسی دیده میشه وتیک خوردنش کاملاطبیعبه 

التهاب هم که عفونته حالاممکنه ازقارچ وباکتری وعفونت وحتی خودنزدیکی باعثش بشه بری بهت پمادمیده خوب میشی 

درکل اوکی هست نگران نباش

وخدایی که بشدت کافیست
تستش چه طوریه؟ هزینه اش؟ من تاحالا ندادم خیلی میترسم سه سالم هست که ازدواج کردم

سالی یکبار حتما باید انجام بدید.تست توسط پزشک زنان با استفاده از دستگاه اسپکلوم و بدود درد و خونریزی انجام میشه.بسیار سادست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلا.تازه خود گزارش پاپ نوشتهnegative for malignancy.یعنی کاملا از لحاظ بدخیمی ها از جمله س ...

از اول عروسیمون رابطه جنسی خیلی دردناکی داشتم حس میکردم اول میخوره ی یه چیزی یعد وارد میشه هر دکتری هم رفتم تنها جوابش این شد خودتو سفت میکنی

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
تغییرسلولی واکنشی همراه باالتهاب شدیدداری  اون تغیرسلولی واکنشی مهم نیس توخانومای فعال ازنظرجن ...

واااااای خیلیییی ممنون خیلی نگران شدم کلمه کانسر و دیدم

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

خانوما این مورد میتونه باعث نازایی بشه چون 6 ماهه اقدامیم

از اول عروسیمون رابطه جنسی خیلی دردناکی داشتم حس میکردم اول میخوره ی یه چیزی یعد وارد میشه هر دکتری ...

ببخشید اینو میپرسم ولی اینکه آیا شما توی تمام پزیشنها درد دارین وآیا از لوبریکنتها یا لغزنده کننده ها که استفاده میکنید بازم متوجه درد میشید؟

ببخشید اینو میپرسم ولی اینکه آیا شما توی تمام پزیشنها درد دارین وآیا از لوبریکنتها یا لغزنده کننده ه ...

اونقدر درد دارم ک رابطه مون کم میشه همه پوزیشن ها نه ژل ایناهم نه

خانوما این مورد میتونه باعث نازایی بشه چون 6 ماهه اقدامیم

نه عزیزم ربطی نداره 

ولی درکل عفونت روبایددرمان کنی بعداتوبارداری خوب اذیت میشی عفونت اگه زیادبشه میزنه لوله هاتومیبنده 

ولی خوب هنوزفرصت داری نگران نباش اون براکسایی هست که چندین ساله عفونت دارن وهیچ درمانی نمیگیرن 

وخدایی که بشدت کافیست
نه عزیزم ربطی نداره  ولی درکل عفونت روبایددرمان کنی بعداتوبارداری خوب اذیت میشی عفونت اگه زیاد ...

چه کرمی میده بهم یا داروهای انتی بیوتیک میده؟