2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر کمکککککککککک کسی میدونه چیه نتیجه این

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست
چه کرمی میده بهم یا داروهای انتی بیوتیک میده؟ 

اونودیکه خوددکترمیده ولی همین چیزای معمولی رومیدن اگه قارچ باشه کلوتریمازول وفلوکونارول ویاترپیل سولفاو...نگران  نباش همین داروها وپمادای کهومعمول هست رومیده ولی حتمابرودکتد

وخدایی که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت محیط رحم رو اسیدی میکنه و نمیذاره اسپرم زنده بمونه عزیزم.حتما رفع عفونت کن 

باشه😔تو ج پاپ اسمیر معلومه عفونتم از چه نوعه؟قارچه یا چی؟

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

ببین الکی ترسیدیامن 8ساله پاپ میدم اونم هرسال همشم ایناروداسم تیک زدن 

خیلی وقتاهیچ دارویی هم نداده بهم دکتربخاطرالتهابی که دارم 

اصلانگران نبلش اون اصل کاریه منفیه ایناچیی نیس فقط برودکتریدوره دارووقرص میده ورفع مبشه 

وخدایی که بشدت کافیست

نوع عفونتو پزشک تشخیص میده.اگر ترشحات پنیری شکل و سفید دارید قارچیه.پزشک به شما هم آنتی بیوتیک خوراکی جهت عفونت باکتریایی و آنتی بیوتیک واژینال جهت قارچی میده.

ببین الکی ترسیدیامن 8ساله پاپ میدم اونم هرسال همشم ایناروداسم تیک زدن  خیلی وقتاهیچ دارویی هم ...

باشه ابجی مرسی😍😍

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
نوع عفونتو پزشک تشخیص میده.اگر ترشحات پنیری شکل و سفید دارید قارچیه.پزشک به شما هم آنتی بیوتیک خوراک ...

مرسی عزیزم ک ا نگرانی درم اوروی

ببین الکی ترسیدیامن 8ساله پاپ میدم اونم هرسال همشم ایناروداسم تیک زدن  خیلی وقتاهیچ دارویی هم ...

عزیزم اینجا بیا نظرتو بگو.در مورد ازمایشم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1563446/نتیجه-پاپ-اسمیرم-لطفا-بیاین-تفسیر-کنید?postId=51319417

خواهش میکنم خوب اون اولش نوشنه که نگاتیویعنی متفی ازهرگونه سلولای غیرطبیعی وسرطان 

دکتر برگه مو دید گف همه چی اوکی قرص ضد التهابم نداد 

ولی خودم میدونم ورودی واژن یه چی هس ک اذیت میکنه

دکتر برگه مو دید گف همه چی اوکی قرص ضد التهابم نداد  ولی خودم میدونم ورودی واژن یه چی هس ک اذی ...

تازه ازدواج کردی؟؟

اگه تازس بخاطراونه 

والامابعد8سال ازدواج هموزم وردیه واژن برانزدیکی یجودیه 

وخدایی که بشدت کافیست
تازه ازدواج کردی؟؟ اگه تازس بخاطراونه  والامابعد8سال ازدواج هموزم وردیه واژن برانزدیکی یجودیه ...

6 ماهه ازدواج کردم 

یه چیز برانگیخته ای هس اول یاید اونو رد کنه