2777
2789
عنوان

بارداری وسرما خوردگی

160 بازدید | 24 پست

سلام کمک کنید خواهشن افتضاح سرما خوردم دکترم چیزی نداد 😂😂😂دماغمم که همش میگیره هفته ی 30 خیلی اذیت میشم😢

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

بوخور بده

عسل ليمو و اب جوش

شلغم بخور

وسط شلغم رو خالى كن توش ١ قاشق عسل بريز بزار يخچال اب ميندازه اون اب رو بخور

و در ادامه تحمل تحمل تحمل

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام انشالا زود خوب بشی😊تب نداری؟ دماغتو با آب نمک بشور یکم تاثیر داره بازش میکنه... لیمو بخور آب ...

ممنون عزیزم میوه زیاد میخورم اب نمک امتحان نکردم حتما انجام میدم کلا خواب ندارم الان نزدیک 2 هفتس 😢

عزیزم منم سرماخوردم یه هفته پیش. دکترم ازیروسین یا همون ازیترومایسین داد دوتا خوردم خوب شدم. به هم ...

اونسری که سرما خوردم همین قرصو داد واقعا تاثیر داشت ولی اینبار فقط آموکسی سلین داد که فایده نداره 

ممنون عزیزم میوه زیاد میخورم اب نمک امتحان نکردم حتما انجام میدم کلا خواب ندارم الان نزدیک 2 هفتس 😢

آخی عزیزم منم قبلا دو بار سرما خوردم تو بارداری خیلی بده😭انشالا زود خوب میشی خیلی مراقب خودت باش استراحتم خیلی مهمه زیاد استراحت کن تا زود خوب بشی 

بوخور بده عسل ليمو و اب جوش شلغم بخور وسط شلغم رو خالى كن توش ١ قاشق عسل بريز بزار يخچال اب ميندا ...

من کلا هرچی که مفیده برام نمیتونم بخورم از شلغم متنفرم 😣 وزنمم کمه دکتر گفت اجیل پسته بخور اینارم نمیتونم

خب زنگ بزن یه دکتر زنان ببین الانم ازیروسین بخوری خوبه یا نه؟

دیروز پیش دکترم بودم چون وزنم پایینه بچه م پایینه فقط استراحت داد