2777
2789
عنوان

بارداری وسرما خوردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست

منم هفته بیستم و گرفتم  ولی از ترس روزی 3 تا لیمو میخورم، دو تا پرتغال ، شلغم و جوشونده سرماخوردگی بعد بخور کلا کنارم روشنه. مرتبا هم هم بخور شلغم رو میدم هم بخور دارو سرماخوردگی هنوز خوب نشدم ولی دو روز حالم خیلی بد بود الان  حالم خوبه. سعی کن پیشونیت را ببندی با کلاه یا دستمال سر اگه سینوسات چرک کرده زود چرکا در بیاد.

منم هفته بیستم و گرفتم  ولی از ترس روزی 3 تا لیمو میخورم، دو تا پرتغال ، شلغم و جوشونده سرماخور ...

کلا بارداری من همراه بامشکل بود تازه فهمیدم باردارم که به خونریزی افتادم اونوقت یه استراحت بعدش رفع شد ماه بعدش جفت پایین بود بازم استراحت اونم رفع شد یبوست گرفتم تا 5 ماهگی اونم خداروشکر رفع شد باز الان بچه پایینه استراحت داده تا حالام که سه بار مریض شدم هربارم 1تا 2 هفته😂😂فقط میگم تموم بشه

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت پیش سرماخوردم هرروزصبح وشب قبل خواب شیرمیجوشوندم وتاوقتی گرمه میخوردم طوری که گرماش روخوب حس میکردم زودخوب شدم امتحان کن خوب هم نشدی برات مفیده

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
عزیزم منم سرماخوردم یه هفته پیش. دکترم ازیروسین یا همون ازیترومایسین داد دوتا خوردم خوب شدم. به هم ...

عسل سقط میاره!!!!؟؟؟؟

چیزهای گرم سقط!!!!؟؟؟؟

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
عسل سقط میاره!!!!؟؟؟؟ چیزهای گرم سقط!!!!؟؟؟؟

اره عسل و دارچین و زنجبیل و رازیانه و کلا چیزای قاعده اور سقط میاره البته بیشتر واسه مثلا ماهایی که لکه بینی داریم نباید مصرف کنیم.دکتر گفت...

واسه اونایی که لکه و خونریزی تو بارداریشون ندارن هم باید خیلی با احتیاط مصرف بشه

😍💞😚
اره عسل و دارچین و زنجبیل و رازیانه و کلا چیزای قاعده اور سقط میاره البته بیشتر واسه مثلا ماهایی که ...

تو اقدام باشیم چطور بازهم نباید خورد؟

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار