منم هفته بیستم و گرفتم ولی از ترس روزی 3 تا لیمو میخورم، دو تا پرتغال ، شلغم و جوشونده سرماخوردگی بعد بخور کلا کنارم روشنه. مرتبا هم هم بخور شلغم رو میدم هم بخور دارو سرماخوردگی هنوز خوب نشدم ولی دو روز حالم خیلی بد بود الان حالم خوبه. سعی کن پیشونیت را ببندی با کلاه یا دستمال سر اگه سینوسات چرک کرده زود چرکا در بیاد.
منم هفته بیستم و گرفتم ولی از ترس روزی 3 تا لیمو میخورم، دو تا پرتغال ، شلغم و جوشونده سرماخور ...
کلا بارداری من همراه بامشکل بود تازه فهمیدم باردارم که به خونریزی افتادم اونوقت یه استراحت بعدش رفع شد ماه بعدش جفت پایین بود بازم استراحت اونم رفع شد یبوست گرفتم تا 5 ماهگی اونم خداروشکر رفع شد باز الان بچه پایینه استراحت داده تا حالام که سه بار مریض شدم هربارم 1تا 2 هفته😂😂فقط میگم تموم بشه
ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه مدت پیش سرماخوردم هرروزصبح وشب قبل خواب شیرمیجوشوندم وتاوقتی گرمه میخوردم طوری که گرماش روخوب حس میکردم زودخوب شدم امتحان کن خوب هم نشدی برات مفیده