سه یوال دیگه وقتایی که اسپری رو نمیزنید اصلا سرفه ندارید؟ دختر من کلا تک سرفه داشت هر روز یه تک سرفه ...
وقتی اسپری میزنم خیلی بهتر میشم و ریه هام باز میشه ، گاهی وقتا تک سرفه هایی دارم اما سریع خوب میشم و حدودا 1 ساعت نیاز به اسپری ندارم ،
اون اسپری که دختر شما استفاده میکنه اسپری خوبیه و عوارض نداره ، مراقب باشید فقط سرما نخوره چون بدتر میشه آسمش و اگه بدتر بشه مجبوره از اسپرهای قوی تر استفاده کنه ، مراقب باشید ، کدرسه رفتنی ماکس بزنه ، من خودم ماکس میزنم ،هوا هم از یه طرفی آلودست
به نام خدایی کہ قیمت دیدارش مرگ است-
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شما سابقه آسم دارید؟میتونم سوال بپرسم؟ببینید اول اینکه وقتی اسپری نمیزنید یا دارو نمیگیرید اصلا سرفه ...
من نه پسرم اسم و آلرژی داره سرفه همیشگی نداره مگه زمانی سرمابخوره یا آنفولانزا که ریش درگیر بشه اون موقع سرفه داره و اسپری باید بزنه وگرنه سرفه قطع نمیشه برای یکی دوتا سرفه نه اسپری نمیخواد
وقتی که درگیر بشه اسپری تا زمانی که کامل سرفه قطع بشه استفاده میکنم مثلا سه هفته تا یه ماه
متاسفانه دختر من کوچیکه ۶ سالشه و اصلا ماسک نگه نمیدارهو به ننیجه رسیدم وقتایی شکلات میخوره سرفه ها ...
چرا تو این سن کم آسم داره... تو ژنتیکتون این بیماری رو دارید شما؟
کسایی که آسم دارند نباید کره و شکلات و نوشابه و مخصوصا چای زیاد بخورن چون باعث میشه راه هوایی مسدود بشه ، لطفا بیشتر مراقب باشید ، آسم شوخی بردار نیست الان خیلی ها بر اثر آسم فوت میکنن مراقب باشید بدتر نشه ، فعالیت های ورزشی هم سعی کنید نبریدش
براش مینی ماسک بخرید نه ماسک های بزرگ
به نام خدایی کہ قیمت دیدارش مرگ است-