2777
2789
عنوان

😭😭😭😭چکارکنم راننده ی خوبی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 35 پست
وای خوش به حالت لابدعلاقه زیاد داری به رانندگی

مجبور بودم یاد بگیرم.به خاطر مشکل زانو.مدرسه دوقلو دختر و پسر.مربی زن گرفتم.راحت سوال میپرسیدم.دفتر یادداشت همراه میبردم.تو خونه با درب قابلمه تمرین میکردم.یه سری با سرعت لاین سرعت بودم.جاده باریک یه طرفه.پژویی سر راه پارک کرده بود و رفته بود.نزدیک بهش تا متوجه شدم.با آرامش تغیر لاین دادم.برادر شوهرم با ما بود گفت داشتم سکته میکردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی

میشه در رابطه با اون پست که گفتید منزل ۲ دونگ بنام شما و ۴دونگ بنام همسرتون.خواستم ببینم همسرتون منزل دیگه ای نداشتن؟و اون منزلی که توقیف کردید رای به مزایده صادر شد؟جز مستثنیات دین قبول نشد؟مرسی عزیزم از جواب دادنت

سلام عزیزم خوبیمیشه در رابطه با اون پست که گفتید منزل ۲ دونگ بنام شما و ۴دونگ بنام همسرتون.خواستم بب ...

سلام عزیزم .نه همسرم خونه ی دیگه ای نداشت .وبله رای دادن به مزایده وکارشناس تعیین کردن 

سلام خوبی میشه درخواست دوستی قبول کنی می‌خوام جزوه استخدامی برا بهورزی رو بفرستی 🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم من بخدا جزوه ی بهورزی رو مدارم😑من اصلا بهورز نیستم یه ازمون دیگه شرکت کردم