2777
2789
عنوان

مامانم سر به تنم نمیزاره😭

170 بازدید | 15 پست

بعد عمری امدم خونه مامانم یه دقیقه کار داشت رفت خونه خالم ظرف قورمه سبزی از رستم افتاد رو تشک که ۳۰ ساله نگه داشته برا مهمون پهن کرده  وسط بود جون تازه شسته بودش میخواست بزاره تو کند سریع جمشون کردم ولی یه لکه روغن زرد خیلی گنده وسط تشکه چه غلطی کنم من راهی ندارین

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشورش خب

تا قیل اینکه اون بیاد الکی چیزی نمیتونم بریزم روش بره...قبلا هم اینطور شده بود شستم ولی لکه موند 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

وای من جای مامانت بودم کشته بودمت😂 درش بیار سریع با مایع و وایتکس بشور روغن معمولا سخت از بین می‌ره 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

من جا تو بودم جمعش میکردم میزاشتم تو کمد درشم پیبستم

😂😭اینطوری جرمم سنگین تر میشه به خدا این تشکو بیشتر از من دوست داره

من جا تو بودم جمعش میکردم میزاشتم تو کمد درشم پیبستم

😂😂😂وای خدا این جوری که باید استرس داشته باشه کی میفهمه بعد بزاره تو کمد در کمد رو باز کنی بوی قورمه سبزی میاد یاد خودم افتادم چقد از این راهکار استفاده کردم 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

وای من جای مامانت بودم کشته بودمت😂 درش بیار سریع با مایع و وایتکس بشور روغن معمولا سخت از بین می‌ره

اگه دیگه تو سابت ندیدیم حلالم کن😭😅😂🤚

تا قیل اینکه اون بیاد الکی چیزی نمیتونم بریزم روش بره...قبلا هم اینطور شده بود شستم ولی لکه موند

با دامستوس سبز بشور تمیز میشه فقط هرچی بیشتر وقت تلف کنی لکه بدتر میمونه فعلا برو آب و پودر بریز روش یه کم بسابش وایتکس بزن اگه نرفت دامستوس بزن

با دامستوس سبز بشور تمیز میشه فقط هرچی بیشتر وقت تلف کنی لکه بدتر میمونه فعلا برو آب و پودر بریز روش ...

مرسی