2777
2789
عنوان

😭😭😭😭چکارکنم راننده ی خوبی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم عزیزم.کاش یادبگیرم🥲🥲🥲

من سریع یاد گرفتم.گواهی اومد.بعد یازده روز از تهران رفتم کرمانشاه.ماشین صفر و خشک.آقامون گفت چای سرد شد.سریع زدم خاکی.وای ارتفاع آسفالت چهل سانت بود.شانس آوردم.چپ نکردیم.رسیدم گردنه اسد آباد ماشین داشت میرفت دره.با خون سردی گفتم مربی در باره  این موقع چی گفت.آها باید سرعت کم کنم.میخواستم دنده عوض کنم.زورم نمیرسید.آقامون دنده عوض میکرد.وسط جاده خاموش کردم.رفتیم رستوران.یه آقایی گفت ماشین شماست؟گفتم آره.گفت برو خاکی پارک کن.الان میزنن.از فرعی بدون نگاه کردن اومدم اصلی.یه پراید با سرعت صدو چهل اومد.معجزه ای از کنارم رد شد.بیچاره راننده قلبش گرفت رفت خاکی ایستاد.....

[QUOTE=372940253]چند روز با ایشون تمرین کنید و هر وقت احساس کردید همراه نیاز ندارید تنهایی برید تمری ...

دو جلسه که کمه دختر من معمولا وقتی با هم بیرون می ریم پشت فرمون می شینه  حداقل تا حالا ۲۰جاسه رانندگی کرده ولی هنوز تنهایی ماشین رو نبرده

کاربر آقا 
من سریع یاد گرفتم.گواهی اومد.بعد یازده روز از تهران رفتم کرمانشاه.ماشین صفر و خشک.آقامون گفت چای سرد ...

از کنار تریلی رد میشم.انگار اسباب بازیه.ولی هر لحظه ریکسه باید هر لحظه مواظب رانندگی دیگران باشی.ماشین پشت سرته میخوای راه بدی اول آینه ها نگاه کن.اگه ماشینی نبود یا فاصله زیاد بود برو.باید چراغ درست ماشین عقبی تو آینه وسط ببینی.در حالی که جلو میری آروم برو سمت راست و راه بده.فاصله طولی رعایت کن.هر لحظه جلو رو ببین.زیاد آینه وسط نگاه نکن فقط چند ثانیه.در لحظه عمل کن.اصلا نترس.بچه نو پا دوید جلو ماشین.با آرامش ترمز و کلاج گرفتم.

خوشبحالت،الان نزدیک۶تومنه

من باید دو تا بچه هام ثبت نام کنم.دوقلو.خدا میرسونه.فقط امید قلبی به خدا.یه سال تکیه کلامم این بود ماشینم نمایشگاهه.قبلی رو فروختیم و از نمایشگاه یکی برداشتیم.اول و آخر توکلت به خدا.خدا هم بهترین ها رو سر راهت قرار میده