2777
2789
عنوان

داستان حماقتی که کردم چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 56 پست
منظورت عکس نود😅

ها همون 🤦🤦🤦🤦چی شد الان خودم میرم رو هوا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسای پسره رو گذاشته بود خودش گفته بود رو عکسا گزارش بزنین پاک شه

پسره قیافش چطور بود؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ها همون 🤦🤦🤦🤦چی شد الان خودم میرم رو هوا

شوهرم یبار برای همکارش میخاست بفرسته ک برای ثبتنام گواهینامه خانمت عکس داره یا نه 

عکس رو مثل تو نوشته بود سریع پاک کرد 🤕

پسره قیافش چطور بود؟؟

والا به تنها چیزی که نمیخورد خارج رفته بود...انقدرم گفت خوشتیپ بوده با یه تیشرت عکس گرفته بود که از حراجی خریده بود انگار...نه تیپ داشت نه قیافه..یه عینک زده بود فاز مهندسی برداشته بود..والا این دختر ساده هم فرت و فرت براش پول واریز کرده یکی نیست بگه آخه اگه خارج رفته بود یارو که عین گدا هی از تو پول نمیگرفت

شوهرم یبار برای همکارش میخاست بفرسته ک برای ثبتنام گواهینامه خانمت عکس داره یا نه عکس رو مثل تو نوشت ...

🤦🤦🤦😢واییی ازاین کیبورد نوشتن هاش ابرو نداشته واسمون خوبه زود پاک کرد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین طرف ازاینایی بود ک شیطونی شیر برنج می‌دادهخیلی لاشی بودهی دختره رو پیچونده‌ و پول میگیرفته

متاسفم

برا ما زن ها و دخترای 

ساده و احساساتی و زود باور

لعنت لعنت 🤧🤧

معجزه شکر گزاری...

والا به تنها چیزی که نمیخورد خارج رفته بود...انقدرم گفت خوشتیپ بوده با یه تیشرت عکس گرفته بود که از ...

واقعا ندیدم آخرش این قیافه سو بخدا اگه شکایت کنه چقدر خوبه مثل فیلم قاضی که گفتن سر دخترها کلاه می‌گذاشته بعد همه دخترها اومدن دادگاه هی ازچی ترسیده اون بترسه اون دربره

الان دوباره تاپیک زده که دیدمش صحبت های بد جور داشت ؟

کجا زده