ترکیده9کرار مدیر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3977 عنوان داستان حماقتی که کردم چرا ترکید | مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 56 پست داشتم میخوندم😭 وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم 1403/12/03 | 23:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1214ww عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4273 احساس میکنم دروغ بود مسخره ک کسی رو ندیده نشناخته اونهمه براش پول واریز کرده و اعتماد داشته از یه طرف میگف دانشجو بودم از یه طرف میگف درآمد دارم
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3977 درمورد چی بود دختره با یه پسر کلاه.بردار دوست شده بود ،یارو خالی میبست پول میگرفت اینم باور میکرد دروغاشو وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31465 منم داشتم میخوندمم کسی میدونه چیشد آخرش هیچی دیگه پسر سی میلیون تیغش زده بود من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 4824 درمورد چی بود اخاذی ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
خودممممممعععععع عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 2513 عکسای پسره رو گذاشته بود خودش گفته بود رو عکسا گزارش بزنین پاک شه
dddddd2 عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5795 دختره با یه پسر کلاه.بردار دوست شده بود ،یارو خالی میبست پول میگرفت اینم باور میکرد دروغاشو این که چیزی نداشت ترکوندنش کی تموم میشه
1214ww عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4273 هیچی دیگه پسر سی میلیون تیغش زده بود اخرش به پلیس نگفته بود؟
کومشی عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1272 آخرش چیشد من صفحه های اول بودم تا اخر ازش ۳۰ میلیون گرفت و بعدم فعلا گم و گور شده، بعد فهمیده با دخترای دیگم همین کار رو کرده بوده تازه یه عده رابطه جنسی هم داشتن باهاش
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9457 منم داشتم میخوندم تا اون جایی ک پسره خواست سیم کارتشو عوض کنه. جریان چ بود اخرش استارتر ازش سرد میشه و برای اینکه امتحانش کنه بهش میگه ۵ میلیون داری بزنی به کارتم اول قبول میکنه ولی هی امروز و فردا میکنه اخرشم میزنه بلاکش میکنه استارتر زنگ میزنه به خانوادهش و واقعیت رو میفمه ووو اون ۳۰ تومنی هم که بهش داد پرید کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3977 تا اخر ازش ۳۰ میلیون گرفت و بعدم فعلا گم و گور شده، بعد فهمیده با دخترای دیگم همین کار رو کرده بوده ... شکایت کرده بود؟؟ وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 4824 تا اخر ازش ۳۰ میلیون گرفت و بعدم فعلا گم و گور شده، بعد فهمیده با دخترای دیگم همین کار رو کرده بوده ... ممنون عزیزم ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31465 اخرش به پلیس نگفته بود؟ نه میگفت میترسم عکس نود داده بود🤦🤦🤦 من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم