2777
2789

خب راستش من میخاستم برم باشگاه بدنسازی دو تا دلیل داره یکی اینکه سرگرم شم بعد اینکه بنظرم انگیزه میده به ادمو و بدن آدمم خوش فرم میکنه حالا دوستم میگه نه بری ول کنی کلی چربی اضافه میاری و چاق میشی راسته؟

چرا نری؟؟؟؟بعدشم دوستت که نگران سلامت تو نیست ................سوم اینکه از برنامه های خصوصی زندگیت به کسی چیزی نگو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نری؟؟؟؟بعدشم دوستت که نگران سلامت تو نیست ................سوم اینکه از برنامه های خصوصی زندگیت ب ...

آخه قرار بود با هم بریم گفت من نمیام بدن و به هم میریزه

این اصلا دلیل خوبی برای ورزش نکردن نیست 

بعد شروع ورزش دلت نمیاد ولش کنی 

اگرم بنا به دلایلی مجبور شدی ول کنی باشگاه رو ، رژیم مناسب داشته باش و تو خونه ورزش سبک انجام بده 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

خیلی مطمینی دوستته؟ برو حتما. دیگه هم نظر میده یک گوشت در، یک گوشت دروازه

قرار بودش دو تایی بریم گفتش که من نمیام تو ام نرو به هم میریزه بدنتو چاق میکنه

آخه من بدنمم بد نیست یعنی نه شکم دارم نه چربی و پهلو میترسم برم ول کنم کلا بدنم به هم بریزه

نه بهم نمی‌ریزه فقط اگه ول کنی باید کالری کمتری مصرف کنی چون نمی‌سوزونیش طبیعتا باید کمتر بخوری که وزنت ثابت باشه

این اصلا دلیل خوبی برای ورزش نکردن نیست بعد شروع ورزش دلت نمیاد ولش کنی اگرم بنا به دلایلی مجبور شدی ...

البته که این کارو همه ادما باید انجام بدن 

نه فقط کسایی که باشگاه رو ول کردن 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

آخه قرار بود با هم بریم گفت من نمیام بدن و به هم میریزه

خواسته که تو هم نری.........من یکسال باشگاه رفتم کسی نفهمید..................بعدش به بقیه گفتم الانم سه ساله تنها میرم...........لزومی نداره به کسی بگم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......