2777
2789
عنوان

شب ادراری شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 106 پست
به چیسخت نگیر از اتفاق توی شرایط سخت باید پشت هم باشین

بخدا خسته شدم از بس فشار رومه

خدا هم انگار لج کرده تحمل خندمو نداره

تو این وضعیت اقتصادی و پر مشکل خدایی انصاف نیست اینهمه بلا سرم بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خسته شدم از بس فشار رومهخدا هم انگار لج کرده تحمل خندمو ندارهتو این وضعیت اقتصادی و پر مشکل خدا ...

درکت میکنم

ایشالا مشکلاتت سریع حل بشن

سعی کن فقط زیاد بهش فکر نکنی که برا خودت سخت ترش نکنی

فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...

آره بنظرم خجالت میکشهچون داد میزد جلو بچه ها چرت و پرت نگو کار من نبوده

نکن عزیزم چرا جلو بچه ها روش میاری آخه 

بچه ها هم فهمیدن بگو چای ریخته 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

آرزو می کنم تجربه نکنی چون خیلی شرایط بدیهمنم قبل این اگر می شنیدم خندم می گرفت اما تو شرایطش قرار گ ...

خب دلیلش چیه ؟ چرا قبول نمیکنه بره دکتر؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه نایلون پهن کردن زیر ملافه که خونش به گند کشیده نشه تدابیره؟ متاسفم

😄😄😄😄

شما یه لیوان آب بریز تو پلاستیک 

این مرد گنده است 

بچه نیی که 

خواهشا عاقل باشید 

برا خودتون هم متاسف باشید 

چی بگمهمینجا خیلیا جوری برخورد کردن که ...

ای بابا سخت نیست .ببر دکتر بگو هنسرم این مشگل رو دارع ..خودش میپرسه چیزی مصرف میکنه یا ن ..همه رو بگو 

خجالت نداره که ..

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲