2777
2789
عنوان

شب ادراری شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 106 پست
خوب حالم بد میشهدارم دیوونه میشم

نمیتونی کاری کنی قهر کن برو قبل شب اداری باید به معتاد بودنش گیر بدی و ناراحت شی

بگو تا درمان نشی ترک نکنی کارت ندارم 

حساسیت نشون بدی بد میشه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهفقط چند هفته قبل هی بالا می‌آورد و نمی تونست غذا بخوره

حتما پیگیری کن توروخدا..‌

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

میدونی خیلی زشته تاپیک بقیه مزاحمت ایجاد کنی به شخصه هرکی تاپیکم حرف دیگه بزنه گزارشش میزنم اسی نگرا ...

چی بگم از مردم بی عقل

بخدا انقدر حالم بده دلم میخواد یه جا فقط تنها بشم گریه کنم و خودمو بزنم بعد طرف فکر شب زفافش تو تاپیک منه

حالت برای چی بد میشه؟ دستشویی می‌کنه ؟چاره ای دیگه ای نیست وقتی همکاری نمیکنه نمیاد دکتر چه کاری از ...

سری اول دعوا راه انداخت که چی داری میگی من نبودم حتما آب ریخته اما اینسری دیگه نمیتونه کتمان کنه

فعلن ببر دکتر آزمایش مینویسه مشگلشو میگه ..ایشالله که خوب بشه عزیزم نگران نباش

فکر کنم خجالت میکشه بره دکتر و مشکلشو مطرح کنه

آخه با دو متر قدو نود کیلو وزن کی میره بگه شبا جیش می کنم

نه ناراحت نباش اصلا دست اون بیچاره هم نیست حتما خجالت میکشه بره دکتر بگه شب ادراری دارم شما باهاش مد ...

آره بنظرم خجالت میکشه

چون داد میزد جلو بچه ها چرت و پرت نگو کار من نبوده

دکتر ارولوژی هم داره؟؟چه جوری نصب کنم؟؟میتونه آزمایش براش بنویسه؟

همه دکتری داره 

اره تجویز هم میکنن ،نسخه مینویسن.

تو‌بازار بنویس برنامه دکتر ساینا نصب کن

یا تو‌ گوگل بنویس دکتر ساینا 

تو همه موارد متخصص هست 

هم انلاین هم چت میشه 

قیمت چت فکر کنم ارزون ترم هست

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱