2777
2789

سلام

من حدود ۳ساله ازدواج کردم هفته ای یکی دوبار در حد ۲ساعت میرم خونه مادرم برای شام یا ناهار شاید ۲،۳ماه یک بار اونم با دعوت 

هیچ وقت پیش نیومده سرزده برم بیشتر وقتا هم دست خالی نمیرم کیکی شیرینی چیزی میبرم 

ولی اونا اصلا ازم پذیرایی نمیکنن من چون خوره چایی هستم بیشتر وقتا خودم چایی درست میکنم میشینیم میخوریم یا اگه داشته باشن برا خودم میریزم همیشه هم میوه و شیرینی اینا دارن ولی جلوم نمیزارن من خیلی ناراحت میشم بخدا نخورده نیستم ولی میگم در حد یه چایی یا یه لیوان شربت هم براشون ارزش ندارم بچم کوچیکه و اصلا هم فضول نیست که بگید از دستش خسته میشن 

همون هرچند وقت ی بارم نرو 

بیخیال 

جایی ک بهت بی احترامی میشه کلا نرو

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷.۸ ماهی یه بار با شوهرم میریم دو سه روز می‌مونیم 

چند کیلو چاق میشم بعد بر میگردم 😶‍🌫️🗿

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

از مادرم توقع پذیرایی ندارم حتی غذارو هم بعضی وقتا خودم میپزم ، چای اینا هم مامانم میگه پاشو یه چای ...

اخه من خیلی کم میرم بخدا یه استکان چایی یا یه لیوان آب چیز زیادی نیست