2777
2789

دیروز اورد گوشیشو نشونم داد چند وقتیه با یه زنه چت میکنه فقط در حدی که اون اسوری اینو ریپلای میکنه این مال اونو بعد زنه انگار از دیروز شروع کرده درد و دل که شوهرم به اسمم وام گرفته فرار کرده قسطاشو من نمیتونم بدم بچم کوچیکه پسر بزرگم مرده فلان بیسار شوهرم میگه شاید خدا گذاشته جلومون که کمکش کنیممیخاد وامشو صاف کنه نمیدونم ۲۰۰میل اینا میشه حالا شوهرم بهش گفته زنگ بزن تصویری باور کنم زنه صبح زنگ زده بود از حرفاش خوشم نیومد میگفت بعدا جبران میکنم حالا همدیگرو میبینیم وضع زندگیمو میبینی فلان چیکار کنم حالا ما وضع مالیمون اونقدر هم خوب نیس که ۲۰۰تومن پولی نباشه واسمون تاپیکامو ببینین میفهمین دوساله درگیره یه خونه ۱۰۰متری ساختنیم تازه نصف شده 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

تو. شوهرتو پاره نکردی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

خیلی ساده اید

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون هووته و با شوهرتم رابطه دارن

داره کم کم شوهرت تورو آماده میکنه ک بگه

یه بار بابای من برای یه اشنا وام گرفت و و چک ازش گرفت 

بعد اون یارو دیگه قسطا وامشو نداد 

همه هم میگفتن چی در ازاش گرفتی که وام دادی به یه خانم 

کلی تهمت و...

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

خیلی ساده اید

من نیستم بابا میگم برو دوتا بچه فقط پیدا کن همین پولو بده اونا این زنه بزرگه با کارگری دوشیفت کار کردن تمیز کاری میتونه کار خودشو راه بندازه

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر