2777
2789
عنوان

چی ب این دختر بگم ک ارامشمو گرفته💔

833 بازدید | 62 پست

حس خوبیه اونی ک دوسش داری بین تو و اون دختری ک از تو کامل تره  تورو انتخاب کنه

ولی باز میترسم

قرار بود با پسره حرف بزنم بگم یکی هست دوست داره و کنار بکشم ولی پسره نزاشت

الان چی ب دختره بگم

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره ارامشتو نگرفته ، پسره ارامشتو گرفته

با پسره حالم خوب بود

همه میدونستن همو دوس داریم

تا دختره اومد گفت من میخامش دوسش دارم برو بیرون از زندگیش

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

دختره میشناسیدختره بهت گفته پسره دوست داره؟

اره دختره دوستمه فامیل پسرم هستش

دختره ن ولی هی داعم ازم میپرسید دوسش داری 

پسره بهش گفته بود برو ب فاطمه بگو ازش خوشم میاد ولی دختره نگفت

ب دختره بگو نمیخادت میخوای ب زور عاشقش کنی؟

همین؟ انقد رک اخه روم نمیشه دوستمه

با پسره حالم خوب بودهمه میدونستن همو دوس داریمتا دختره اومد گفت من میخامش دوسش دارم برو بیرون از زند ...

ناراحت نشی ولی ی چیز میگم طبق تجربه 

همیشه توی کشمش های اینمدلی اونیکه انتخاب شده خوشبحت نشده... 

حالا شما شاید بشی ولی کلی گفتم .

چندین نفر دیدم که اخرش میگفتن کاش اون روز ما انتخاب نمیشدیم

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

اره دختره دوستمه فامیل پسرم هستشدختره ن ولی هی داعم ازم میپرسید دوسش داری پسره بهش گفته بود برو ب فا ...

اهان پس 

وقتی ت رو انتخاب کرده چکار دختره داری پسره خودشم گفته بهش 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

با پسره حالم خوب بودهمه میدونستن همو دوس داریمتا دختره اومد گفت من میخامش دوسش دارم برو بیرون از زند ...

عزیزم من درکت میکنم اما تو متوجه نیستی ، همه اینا تقصیره بی معرفتی و بی لول بودن پسره هست 

اون اگه دوست داشت تا الان دختره رو ردش کرده بود اصلا اجازه نمیداد تو بفهمی 

ذهن تو نمیخواد بپذیره که اونی که دوسش داری یکی دیگه رو انتخاب کرده چون ذهن انسان همیشه میخواد چیزیو باور کنه که آروم ترش میکنه 

پسره تو آب نمک گذاشته تورو ، که اگه اون نشد دوباره راه برگشت به تورو داشته باشه 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

عزیزم من درکت میکنم اما تو متوجه نیستی ، همه اینا تقصیره بی معرفتی و بی لول بودن پسره هست اون اگه دو ...

برای خودت ارزش قائل شو و همچین آدمی رو رها کن 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

اول یکی بزن توو سر خودت ک خنگ بازی درنیاریبعدم ب اون دختره بگو بکش کنار تا لهت نکردمپسره با توعه بعد ...

وای اینو گفتی یادم اومد چ گندی زدم

دختره وقتی بهم گفت دوسش دارم بهش گفتم من میکشم کنار 

ولی دیشب فهمیدم پسره ب هیچ وجه دختره رو نمیخاد اگ بفهمه چی گفتم چ کنم