2777
2789

ای کی بیدار شدید ؟ چرا بیدارید 

من با دندون درد خابیدم گفتم بخابم دردش میره 

یهو ۵ صب پاشدم دندون درد داشتم هنوز 🥺

ناهار چی میخاید بپزید؟ غذای جدیدی چیزی پیشنهاد میدید برم درست کنم ؟ 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

خونه تکونی

آشپزخونه مونده گاز و کانتر سمت سینک و جارو کل خونههههه

بچه هی بیدار شده هی خوابش کردم دارم‌میتر‌کم دیگه

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمو فرستادم سرکار خودم خوابم نبرد .برنامه خاصی ندارم اینستا و نی نی سایتو شاید یدونه فیلم ببینم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

برای نماز بیدار شدم خواستم بخوابم بچم بیدار شده گریه می کنه و میگه گشنمه، الان هم نشسته تخم مرغ آب‌پز می خوره انگار از قحطی اومده 😁

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

شوهرم رفت. من با بچه تنهام. شاید قیمه بزارم. والا میخواستم. برم خرید برف میباره

خوشبحالتون برف دارید 

دیشب موضوع تاپیکم سر همین برف بود ، من تاحالا برف ندیدم جنوب زندگی میکنم 

قرار بود ۱۰ شب حرکت کنم برم همدان تور برف بازی که کنسل شد سفره🤣😭 تاپیک زدم کاربرا اومدن دلداریم دادن

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.