2777
2789
عنوان

خدایا چکارکنم

105 بازدید | 8 پست

بچم هفت ماهشه هر شب از دو بیدار میشه تا هفت نمیخوابه بخدا کم آوردم جون ندارم ارزومه یه شب ساعت دوازده بخوابم 😢😢 وقتی نمیخوابه عصبی میشم بهش و بعدش عذاب وجدان میگیرم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن خواب تغییر بدی.

روزا تا دو عمیق میخوابه دلم نمیاد بیدارش کنم.. بعدشم بیدار میشه شیر میخوره نیم ساعت بعد انفد گریه میکنخ میگه دوباره میخوام بخوایم باز عمیق تا سه چهار ساعت میخوابه

ببین گلم از هفت غروب به بعد نذار بخوابه به هیچ وجه اوایل گریه میکنه تحمل کن کم‌کم مجبور میشه ۱۲بخواب ...

بخدا هر راهی بگی امتحان کردیم از هفت ببعد نخوابوندیم سرپا خوابید و باز دوباره بیدار شد.. واقعا کم آوردم چون شاغم هستم صبح  ساعت نه بیدار میشم😢😢😢

بخدا هر راهی بگی امتحان کردیم از هفت ببعد نخوابوندیم سرپا خوابید و باز دوباره بیدار شد.. واقعا کم آو ...

آره اگه کامنت بالاییم رو خونده باشی گفتم تقریبا کاری ازت ساخته نیست ، این پیشنهادا شاید تاثیر گذار باشن اما بعضی از بچه‌ها بشدت بدقلقه خوابشون و تا بزرگتر نشن درست نمیشن

سلام عزیزم 

یه دوره برای این مسائل هست تو ایتا کانال تنها مسیر آرامش‌ اونو تهیه کن با اصلاح تغذیه و شناخت مزاجش میتونی راحت درستش کنی. اول برو کانال تجربه ها که رایگانه پسند کردی تهیه کن واستفاده کن.