2777
2789

ی چیزی شنیدم از دوروز پیش ک هنوزم هنگم جریان خیانته اونم از نوع بدترینش 😡😡😡

بیاین بگم 

لطفا خب بارون نکنین قبلا تایپ کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از پسرای آشنامون قبلا ی دختری رو عقد کرد و چند ماهی عقد موندن و دختره طلاق گرفت از پسره بدون گرفتن مهریه و حقوق دیگش 

بعد از چند مدت این پسره رفت بازم غقد کرد با ی دختر دیگه و الان دوسالی میشه ک عقدن 

و اما این وسط این آقا پسر با ی خانم بیوه و مطلقه آشنا میشن 

این خانم ی بار ازدواج کرده و شوهرش فوت شده و تمام مال و منالش رسیده ب زنه 

زنه دوباره رفته ازدواج کرده و از این شوهرشم طلاق گرفته و مهریه و حقوقشم کامل گرفته 

حالا زنه با دوتا بچه ،ی دختر ۱۳ ساله با ی پسر ۸ ساله ، به اون پسره گفته زنتو طلاق بده بیا منو بگیر مهریه زنت رو هم خودم میدم نگران نباش 

خانومه خودش ی ماشین سمند داره و برا پسره هم ی پراید گرفته 

این پسره هم هیچی نداره ،نه شغل درست و حسابی نه خونه ای نه پس اندازی هیچیییی 

و از خدا خواسته پیشنهاد زنه رو قبول کرده و در حال طلاق دادن زنشه 

پسره تقریبا ۲۷ سالشه

یکی از پسرای آشنامون قبلا ی دختری رو عقد کرد و چند ماهی عقد موندن و دختره طلاق گرفت از پسره بدون گرف ...

وااای یه لحظه گفتم نکنه شوهرمنه...

اخه زنه احمق ب چی چبه پسرش دلش خوشه.اه.

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞

طفلی اون بچه ها 😟

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

بعضی زنا فقط دنبال چیز مردن آخه بگو یه پسر زن دار آس و پاس به چه دردت میخوره اه اه

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
یکی از پسرای آشنامون قبلا ی دختری رو عقد کرد و چند ماهی عقد موندن و دختره طلاق گرفت از پسره بدون گرف ...

واقعا؟؟؟؟😳

ينى انقد اون زنه پولدارو خوشگله؟؟؟؟؟؟

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

چه دسته خیری داره این خانومه زیر پرو باله این پسررو گرفته خدا خیرش بده، مثبت نگاه کنیم 😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
نمیدونم بخدا منم اولین سوالم همین بود ک گفتن بخاطر جوون بودن پسره

خاک برسرش.

مثل دوس دخترشوهرمن...دختره پولداربودگفتم ب چیه چیه شوهر من دلت خوشه.گفت من انقد دارم ک برام پول نیس...خوشگلو خوشتیپه برام کافیه😒😒😒😒😒😒😒😒

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞