2777
2789

کلا روحی خوبه عالیه کاملا بی ضرره خلاف قابلمه های رنگا وارنگ الان

ول منظورتو نمیدونم چیه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا روحی خوبه عالیه کاملا بی ضرره خلاف قابلمه های رنگا وارنگ الانول منظورتو نمیدونم چیه

ولی من شنیدم روحی هم صرر های خودش رو داره 

شنیدم باعث آلزایمر میشه 

نمیدونم درسته یا نه 

ولی قابلمه های مسی ، سنگی و استیل .... بدون ضرر هستن 

کلا روحی خوبه عالیه کاملا بی ضرره خلاف قابلمه های رنگا وارنگ الانول منظورتو نمیدونم چیه

تاحالا استفاده نکردم خاستم بدونم چطوره سیاه نمیشه رنگش یا دمده نیس

خدا رو فراموش نکن🌹

البته هیچ قابلمه ای به استیل نمیرسه

من هم رویی دارم هم چدن هم استیل هم مسی

مسی که زود سیاه میشه

رویی هم همینطور در حد خورش خوبه چون با آب خالی سریع سیاه میشه و باید یه دور بذاری با آب و آبلیمو بجوشه تا سیاهیش بره و اینکه میگن نمک نزنید به خورش داخلش چون واکنش نشون میده و برای سلامتی ضرر داره

چدنم دارم اما نمیشه قاشق زد و هم سنگینه و بنظر من خورش خوب توش جا نمیفته

اما استیل معرکه‌س

برای خورش ، برای آبپز کردن برای همه چی

درسته قیمتش بالارفته اما ارزش داره آدم پول سلامتی میده.

اینم جامع و کامل.

ولی من شنیدم روحی هم صرر های خودش رو داره شنیدم باعث آلزایمر میشه نمیدونم درسته یا نه ولی قابلمه های ...

درسته اگر نمک بزنید واکنشی نشون میده که برای سلامتی ضرر داره و اینکه روی بیش از حد برای بدن کاملا مضره

تنها قابلمه بدون ضرر استیله

تاحالا استفاده نکردم خاستم بدونم چطوره سیاه نمیشه رنگش یا دمده نیس

تو قابلمه روحی نمیشه چیزی بجوشونی مثل تن ماهی و ...

سیاه میشه 

برای سفید کردنش توش پوست لیمو کوچولو ها رو بریز بیرون آبیلمو فروشی ها دارن 

یا کمی آبلیمو 

مثل برف سفید میشه 

البته نمیدونم سوراخش میکنه یا نه 

مادرم این کار رو کرده سوراخ نشدن 

درسته اگر نمک بزنید واکنشی نشون میده که برای سلامتی ضرر داره و اینکه روی بیش از حد برای بدن کاملا مض ...

اتفاقاً طرز فکرت اشتباهه تلویزیون دکتر شبکه طبیب  اگه دیده باشه همیشه دکتر های حاذق رو میارن هر روز یه دکتر درباره بیماری ها و درمان میگن ، تو اون برنامه گفت 

استیل هم ضرر داره گفت هفته ایی یکبار استفاده من بخاطر حرف ایشون استیل نخریدم

گفت که گرانیت و تفلون خوب درصورت سالم بودن و بدون خط خش بودن بی ضررن

مس فقط هفته ایی یکبار چون یون نباید تو بدن زیاد بشه

قابلمه سفالی درصورتی که لعاب سفال کاملا سالم باشه

تنها قبلمه ایی که مورد تایید طب تمام پزشکان و حتی دکتر خیراندیشه گفتن فقط شیشه ایی

اگه میخواید غذایی سالم بدون هیچ مشکلی بخورید فقط شیشه هیچ چیزی نداره که بخواد تو آب غذا حل بشه

دوتا قابلمه پیرکس خوب بخرید همیشه توش غذا درست کنید ، فقط مراقبش باشید همین

اتفاقاً طرز فکرت اشتباهه تلویزیون دکتر شبکه طبیب اگه دیده باشه همیشه دکتر های حاذق رو میارن هر روز ...

بله درسته گرانیت و تفلون درصورت خط نداشتن

پیرکس که بهتریننن نوع هستش واقعا 

چدن هم که خیلی سنگینه من یه مدت استفاده کردم مچم درد میکرد

مسی هم دارم خیلی زود داخلش سیاه میشه میدیم قلع میزنن با دوسه بار استفاده دوباره سیاه میشه که میگن خیلی هم مضره

پیرکس هم که خیلی  خوبه اگر مراقبت بشه که نشکنه😁

اتفاقاً طرز فکرت اشتباهه تلویزیون دکتر شبکه طبیب اگه دیده باشه همیشه دکتر های حاذق رو میارن هر روز ...

خب من تو قابلمه استیل هم برنج میزارم هم خورش 

تو پیرکس نمیشه برنج گذاشت 

تو چی برنج بزارم ؟

شما پیرکس دارید؟