2777
2789

برای جهیزیه اونایی که کاربردی و بدردمیخورن واقعا 

بگین بهم بامارکاشون که راضی هستین

دوست ندارم الکی وسیله انبار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آون‌ توستر . اسپرسوساز . همزن برقی کاسه دار . چهار کاره . خردکن دارم از همشون هم استفاده میکنم و دیگه به چیزی نیاز ندارم غیر اینا

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من آون‌ توستر . اسپرسوساز . همزن برقی کاسه دار . چهار کاره . خردکن دارم از همشون هم استفاده میکنم و ...

شما چرخ گوشت نخریدی؟

این چهار کاره روش آبمیوه گیری هم داره ؟ مارکش چیه 

جاروبرقی اتومخلوط کنابمیوه گیر سرخ کنگوشت کوب برقی سه کارهاسنک ساز (واسه بچه ها خوبه)

جارو برقی و اتو جزو وسایل آشپزخونه نیست که

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

بستگی داره خودت سبکت چیه من سبزی خورد کن .گوشت کوب برقی .و همزن ب دردم نخورد نبلید میخریدم ولی خوردکن و میکسر خیلی ب دردم خورد چرخ گوشتم ب دردم نخورد چون خورد کنه همون کارو انجام میده 

غذاساز که آبمیوه گیر و خورد کن اینا داره 

گوشتکوب برقی( که از همزنش برا کیک پختن استفاده میکنم) 

اسنک ساز که همسرم خیلی اسنک دوست داره خریدم. وگرنه لازم نیست 

توستر 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
غذا ساز مارک فیلیپس، همه چی داره دیگه. من خیلی استفاده میکنمهمزن برقی اگه زیاد اهل درست کردن کیک هست ...

غذاساز شما چندکاره هست میگن آخه وقتی خیلی بزرگ میشه استفاده ازش سخت میشه هی بشور اجزاش و اینا 

یعنی یه غذاساز بخرم بهتره یا جدا جدا 

شما چرخ گوشت نخریدی؟این چهار کاره روش آبمیوه گیری هم داره ؟ مارکش چیه

اگه خورد کن خوب بخری نیازی به چرخ گوشت نیست مرغ و گوشت رو چرخ میکنه و دردسرشم کمتره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
شما چرخ گوشت نخریدی؟این چهار کاره روش آبمیوه گیری هم داره ؟ مارکش چیه

نه نیازی نیست وقتی هم خردکن و هم چهارکاره دارم

چهار کاره شامل آبمیوه گیری . مخلوط کن . آسیاب و یه خردکنه مخصوص گوشته

مارکش المپیا