2777
2789
عنوان

خانما لوازم برقی آشپزخونه چی بخرم که کاربردی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست
من آون‌ توستر . اسپرسوساز . همزن برقی کاسه دار . چهار کاره . خردکن دارم از همشون هم استفاده میکنم و ...

اسپرسو ساز چ مارکی داری ؟من میخوام بخرم ولی از مارکاش سر در نمیارم انگار تنوعشم بالاس

آبمیوگیری و مخلوط کن اسیاب سه کاره بگیر که هم قیمتش مناسبتره نسبت به اینکه جدا جدا بگیری هم کاربردیه، من چرخ گوشتمو خیلی کم استفاده کردم زیاد کارایی نداره ممکنه برای شما کاراییش بیشتر باشه، خورد کن های جدید هم به کار میاد، ماکروفر سولاردام ال جی عالیه اگر قیمتش برات مهم نیست ، چای ساز ،البته بستگی به خودت داره ممکنه با استفاده کتری و قوری راحت تر باشی ، غذا ساز هم مولینکس عالیه ، زودپز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپرسو ساز چ مارکی داری ؟من میخوام بخرم ولی از مارکاش سر در نمیارم انگار تنوعشم بالاس

یونیک 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

غذاساز شما چندکاره هست میگن آخه وقتی خیلی بزرگ میشه استفاده ازش سخت میشه هی بشور اجزاش و اینا یعنی ی ...

ی غذا ساز بگیر همه چی داشته باشه

چی بزرگه؟ خیلی هم بزرگ نیست.

جدا جدا هم بگیری باید بشوری فرقی نداره

همه وسایلها برای زندگی واجبه اگه توان خرید را دارید 

به نظر من یخچال فریزر ماشین لباسشویی غذاساز همزن ماکروفر آبمیوه گیری آسیاب برقی واجبه یک زندگی است 

چیزهای دیگه باید به جیب و موقعیت نگاه کنید مارکشون هم اکسویژن و جنرال و دوو