2777
2789
خدا حفظشون کنه واست ولی اره سخته ولی خوش به حالت که خدا برات خیلی دلچسب قراره جبران کنه

خیلی محبت داری💙 اخر جملتون اشکمو دراورد امیدوارممم🥺🌹

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
چرااا مغازه چی دارین

لباس. تو پاساژیم پاخور نداره الکی فقط داریم پول اجاره میدیم

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای انشالله رونق میگیره

مرسی عزیزم. منتظریم ی مستاجر پیدا شه جمع کنیم. 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

بلهبفرمایید عزیزم

من علاقمندم ب این شغل

بنظرتون چطوره خوبه یا شغل دیگ انتخاب کنم

درآمدش چطوره

جایی واسه کاراموزی میخاستم کلی با خودم کلنجار رفتم استرس گرفتم نتونستم برم فک کردم نمیتونم از پسش بربیام

یعنی خودمو قبول ندارم میترسم تو هرکاری همینم 

مدرکش گرفتم

من یلی بیمه من گنگستر بیمه من جنگی بیمه

من علاقمندم ب این شغلبنظرتون چطوره خوبه یا شغل دیگ انتخاب کنمدرآمدش چطورهجایی واسه کاراموزی میخاستم ...

منم فقط از سر علاقه ست رفتم و اینکه مث شما خودمو باور نداشتم،خواستم خودمو محک بزنم

امروز ۶۱ روزه رفتم

من خودم دارم یاد می گیرم،دکتر داروخانه هیچی یاد نمیده 

منتممم میذاره هر جا بری باید پولم بدی ولی من دوران کارآموزی پاداشم میدممم

فک کن یک ماه رفتم سه تومن بهم داد🥲

اگه مدرکشو داررری حتما برو ولی جایی برو ک محیطش سمی نباشه چون داروخونه ب خودی خود محیط رو مخیه اگه دکتر و پرسنلشم رو اعصابت رژه برن ک دیگه هیچییی