2777
2789

صب میرم حموم بعد حاضر میشم برم تولددد

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی🫠خدا خیرت بدهخوبه که حوصلشو داری و انجام میدیهر عروسی چنین کاری نمیکنه افرین

خدا انگار با این مادرشوهر داره صبرمو امتحان میکنه 

ولی من در حال نصف شدنم 

یهو رومو برمیگردونم میبینم داره دندون مصنوعی هاشو لیس میزنه!!! 🤢🤢🤢

خدا رحمتشون کنه و به نفر دوم هم سلامتی بده😢

ممنون عزیزم 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

پرروزی باشی🥲

هعععی داریم جمع میکنیم. 🤦

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

پسر شنبه امتحان ریاضی داره مساحت و محیط کلاس سومه هنوز ضرب رو از حفظ نیست دیگه موندم چه جوری بهش یاد ...

جدول ضرب و با بازی بهش یاد بده ،مثلا دارید بازی میکنید وسط بازی بگو پنج پنج تا

دارید تو خونه راه میرید ،غذا می‌خورید ، موقع خواب ،البته دیگه افراط نشه

بعد کم کم تقسیم و باهاش کار کن ،دو منظوره ،هم ضرب و یاد میگیره هم تقسیم

کلا جدول ضرب فقط با تکرار درست میشه ،شبی دو سه صفحه واسش بنویس تا جواب بده بعد بهش جایزه بده اگه بلد بود

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

خدا حفظش کنهمامانا همشون عشقن

الهی همه مامانا سلامت و سرافراز باشن

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله