2777
2789

شما هرموقع همسرتون رابطه بخاد میرید؟

شده بیحوصله باشید و قبول نکنید؟

من همیشه هرموقع شوهرم درخواست کرده بهش نه نگفتم 

شده بچه بیدار بوده حتی

هی با بچه بازی کردم تاخسته شه و بخابه حرف شوهرمو گوش کردم 

یکم بمن یاد بدید 

کارایی که میکنم درسته یانه 

هر بژی کورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد اذیتمون میکنه که آخر شبا بیهوش میشیم  هنوز بیداره داره بازی می‌کنه تا صبح تکون هم نمی‌خوریم وسخت موقعیتش پیش میاد😶

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چندوقتشه

سه سال و نیم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بزرگ هم هست که

بزرگه که اینطور میکنه وگرنه قبلاً راحت بودیم زود هم می خوابید شبا الان روزا نمی خوابه شبا هم تا تیر موقع میگه باهام بازی کنین