2777
2789
عنوان

به نظرتون منشی گری بده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4670 بازدید | 41 پست
من شده بود برا یه رستوران با دوستام ۳۰۰ خرج کرده بودم تو یه روز حالت بشنون برا ۸۰۰ اونم ماهیانه کار ...

من به شخصه این نگاه به کار و طرز تفکر دیگران نسبت به خودم ندارم

اما بحث همسرت و غرورش و البته حرمت زندگیتون و مخفی موندن مشکلات از چشم دیگرانه الان عصبانی و دلخوری اما نباید پل های پشت سرتو خراب کنی اگر پس فردا پشیمون شدی راهی برای ترمیم رابطه تون باشه

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
در جریان زندگیت هستم خوندم قبلا والا من از همچین مردی میترسم چه برس به تو که داری باش زندگی میکنی ...

همه ازش میترسن

حیلی جدیه و کله خراب...

ولی تنها کسی ک تو روش وایمیسه منم ازشم نمیترسم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من خیلی ساعت کاریش زیاده...حقوقشم انچنانی نیست با توجه به وضعیتی ک داری این پول برات خیلی باید کم باشه

بعدشم طفلک بچه ات از صبح تا شب از حضور مامانش محروم میشه....

من کلا از شغل منشی گری خوشم نمیاد البته این نظر منه و نظر دوستان محترمه

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...
اگه فكر ميكني اينكار. رو ميكنه ريسك نكن برو كلاس وقتتو اينجوري پر كن ببين تو زنشي باييييد ازش پول بگ ...

اخه پولم داره ته میکشه...

کارتی که پول میریخت برامو خیلی وقت شکستم

اون حساب به اسم خودشه 

بهشم هیچ وقت نمیگم پول بده هیچ وقت...

این همینو میخواد

نمیزارم به ارزوش برسه

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یاسی جون بنظرم   بشین با شوهرت  صحبت کن درباره مشکلاتتون با شوهرت صحبت کن شوهرت مشخص دوست داره  یه خورده انعطاف پذیریت بیشتر کن   طلاق بدترین راه حل 

بنظرم اصلا به طلاق فکر نکن بعضی از مردها زود عصبی میشن من شوهرم زود عصبی میشه  وقتی می بینم حالش خوش نیست اصلا باهاش بحث نمی کنم  خیلی اوضاع زندگیمون بهتر شد  

به زندگیت بچسپ عزیزم بخدا فقط خانواده ات ناراحت میکنی   بعد هم خودت از این هم قهر بودن فاصله ضربه میخوری  مطمئن باش ا طلاق گرفتن هم خودت ضربه می خوری،

سعی کنم قلق اخلاقش تو دستت بیاد

دیدم ک طلاق گرفتن ولی بعد پشیمون پشیمونن مردهم زن گرفته خیلی هم زندگیش خوش و خرم

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

یاسی جون  خودت هم  مشخص لجباز هستی  از داستان زندگیت دعوات فهمیدم ماشالله کم نمیاری  من تو زندگیت نیستم ولی فکرکنم اشتباه از دو طرف باشه 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

سلام یاس چکار کردی با شوهرت صلح کردی،؟

سلام یاس چکار کردی با شوهرت صلح کردی،؟

تقریبا😁😁😁

ببخشید سلام🙈🙈🙈🙈🙉

تقریبا😁😁😁 ببخشید سلام🙈🙈🙈🙈🙉

عزیزم  شکرخدا می دونی هر روز میوم نگاه میکردم ببینم صلح کردین  اخه داستانت خونده بودم تو فکرت بودم 

عزیزم  شکرخدا می دونی هر روز میوم نگاه میکردم ببینم صلح کردین  اخه داستانت خونده بودم تو ف ...

ممنون عزیزم

لطف داری😘😘😘