2777
2789
عنوان

به نظرتون منشی گری بده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4670 بازدید | 41 پست

خب هر کار آبرومندی خوبه

اما اگر شانیت همسرت و خودت برات مهم خوب این کار یه جورایی زیرسوال بردن همسرت و اعلان عمومی اختلاف شما و همسرته

اگر بتونی تصمیم.درست تری بگیری بهتر

ضمنا خواهر جان برو اون مواد تو یخچال تا خراب نشدن بخور اگر تو فکر عدم تمکینت بود اصلا چیزی نمیخرید پس خودتو اذیت نکن

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
عزیزم وقتی طلاق نمیده یعنی دوست داره..برو پیش مشاور ایشالاه مشکلتون حل میشه

نه کلا نمیخوامش دیگه 

اخلاقشم خوب بشه نمیخوامش

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هر کار آبرومندی خوبه اما اگر شانیت همسرت و خودت برات مهم خوب این کار یه جورایی زیرسوال بردن همسر ...

من شده بود برا یه رستوران با دوستام ۳۰۰ خرج کرده بودم تو یه روز

حالت بشنون برا ۸۰۰ اونم ماهیانه کار میکنم فکر کنم مسخره ام کنن🙁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
من شده بود برا یه رستوران با دوستام ۳۰۰ خرج کرده بودم تو یه روز حالت بشنون برا ۸۰۰ اونم ماهیانه کار ...

بچه ات چند سالشه ؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
پس حتماااا برو همين كه بفهمه بهش اهميت ندادي ولي نكنه بياد محل كار اذيت كنه😬😬

میدونی چیه از اینشم میترسم ابرومو ببره یا بیاد زیر آبمو بزنه

هیچکاری براش نشد نداره

از کار بیکارم کرد که راهی برای رفتن نداشته باشم

بچه ات چند سالشه ؟

۱۳ماه

عزیزم نمی خوام نصیحت کنم ولی این اندازه تنفر و دوری به نفع هیچ کدومتون نیست اینکه زیر یه سقف باشید و غذاتون جدا باشه هر کی با خرج خودش ، بدترین حالت ممکنه 

انرژی منفی هم به خودتون میدید هم به بقیه 

راه حل مشکل رو پیدا کنید ، با این کار هیچی درست نمیشه ، جز اینکه روز به روز فاصله ها زیاد میشه

به خصوص که میگید قصد جدایی نداره ، پس به فکر بهبود اوضاع باشید

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
میزاره بری سرکار؟

کی از اون اجازه میگیره😁؟؟

میدونی چیه از اینشم میترسم ابرومو ببره یا بیاد زیر آبمو بزنه هیچکاری براش نشد نداره از کار بیکارم ...

خب من چون تجربه ش رو دارم گفتم احتمال داره بكنه اينكار رو

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
عزیزم نمی خوام نصیحت کنم ولی این اندازه تنفر و دوری به نفع هیچ کدومتون نیست اینکه زیر یه سقف باشید و ...

شنیدی توبه گرگ مرگ دقیقا وصف حال اینه

به خاطره اش ۳سال دوری کشیدم از خانواده ام 

قید خانواده امو زدم 

قید دانشگاهمو زدم ۱ترم عقب افتادم 

منتی نیست خودم خواستم 

کتک خوردم‌ تحقیر شدم

آبروم رفته 

همسایه اومد جنازه امو از زیر دستش کشید بیرون

من چطور این ادمو ببخشم و تو روش نگاه کنم؟؟؟

کی از اون اجازه میگیره😁؟؟

دارين با هم لجبازي ميكنيد ، خيلي بده 

اون طفل معصوم 👶🏻هم بينتون ضرر ميكنه بيشتر از شما 😫

خدا خودش هر دوتون رو اروم كنه 

نميدونم چي بگم ، كسي  نميدونه تو زندگي بقيه چي ميگذره 😕

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اگه فكر ميكني اينكار. رو ميكنه ريسك نكن برو كلاس وقتتو اينجوري پر كن ببين تو زنشي باييييد ازش پول بگيري ميفهممم خيلييي اذيتت كرده ولي تو با كرفتن پول ازش جمع كن بدرد ميخوره 

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود