2777
2789
عنوان

به نظرتون منشی گری بده؟؟؟

4670 بازدید | 41 پست

من با همسرم‌نزدیک ۳ هفته اس قهرم اتاقمم جدا کردم اصلا دلم نمیخواد آشتی کنم صحبت آشتی کردن و لطفا نکنید

قبلا سرکار میرفتم که رئیس شرکت دوست صمیمیه همسرم بودم بعد دعوا اخراجم کرد و دیگه نرفتم حالا تو مطب دکتر به عنوان منشی میخوام برم کار کنم از ساعت ۳ظهر تا ۱۰‌شب ماهی ۸۰۰ حقوق میده...

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

حالا نگید تعریف میکنه همسرم شرکت ساختمونی داره و۵۰ تا کارگر زیر دستش کار میکنن که حقوق کارگراش از این بیشتره!!!

من چون نمیخوام دستمو برا پول جلو همسرم دراز کنم میخوام برم سرکار...

میدونم وظیفشه ولی من نمیخوام پول بگیرم ازش و خوب وقتی من تمکین نمیکنم نمیخوام اون خرجمو بده منت بزار تو دلش حتی سرم که آره خرج الکی میدم...

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

این چند وقت غذایی که خریدم خوردمم با پول خودم بوده

هرچی خریده تو یخچال داره گند میزنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا به نظرتون اطرافیان چی میگن اگه برم‌منشی بشم؟؟؟

خو جدا شو چ کاریه

طلاق نمیده

حالا به نظرتون اطرافیان چی میگن اگه برم‌منشی بشم؟؟؟

ب اطرافیان چ مربوط، عزیزم کار نیس منم با ارشد دنبال منشی گری هستم، والا کار نیس

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

منشی چیزه بدی نیس ک 

نمیدونم ولی من مجرد بودم منشی بودم ی مدت 

و تو فروشگاه لباس هم بودم 

خیلی خوب بود 😌

طرف جرعت نداره باقی پولشو از راننده آژانس بگیرع ولی میاد اینجا میشه منتقد اجتماعی !!😒

ساعت کاریش زیاد نیست؟

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
ساعت کاریش زیاد نیست؟

نمیدونم🙁

عزیزم وقتی طلاق نمیده یعنی دوست داره..برو پیش مشاور ایشالاه مشکلتون حل میشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
اره برو بچه رو ميخواي چكار كني

پرستار میگیره براش

طلاق نمیده

اصلا ملی نیس ب نظرم ولی هر جا رفتی بگو برات بیمه رد کنن اگه شده حقوقت کمتر بشه ولی بیمه رو حتما رد کن

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم