2777
2789

شوهر من خیلی اخلاقش با من خوبه مخصوصا پیش خانوادش نمیدونم چرا یعنی توجهش محبتش و احترامش پیش اونا هزار برابر میشه ولی خب تو خونه حالا چندان اونطوری نیس!

اینکه جاریم حسادت میکنه هیچ😐

مادرشوهرم از اولش حسادت میکرد تو نامزدی مثلا یسری واکنش ها نشون میداد

بعد شوهرم منو کلا با جان صدا میکنه مثلا تارا جان! بعد بر اینا که هیچ احترامی برهم قائل نیستن  خیلی عجیبه

مادرشوهرم امروز با یه حالتی برگشت گف که چرااا همش جان جان میکنی از کجا یاد گرفتی اینو از داداشات از داییت از بابات از کی😐یعنی چی خب این حرف واقعا ذهنمو مشغول کرده!!!😳

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بهش فک نکن

احتمالش هست شوهرت یه فاز کل کل داره با خانوادش که محبت اغراق آمیز میکنه پیششون بهت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فک نکناحتمالش هست شوهرت یه فاز کل کل داره با خانوادش که محبت اغراق آمیز میکنه پیششون بهت

نه کل کل نیس میدونی زیاد از من خوششون نمیومد اینطوری میخاد نشون بده که براش مهم نیس که بقیه خوششون نیاد اون منو دوس داره

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

چه جالب 

خیلی زن ساده ایه میتونست با سیاست از دهنش بندازه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

نه کل کل نیس میدونی زیاد از من خوششون نمیومد اینطوری میخاد نشون بده که براش مهم نیس که بقیه خوششون ن ...

خب دیگه

این همون کل کله توی شکل نرمش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شاید شوهرت حس کل کل داره ازقصد جلو اونا جلب توجه میکنه

حالا من توخونه اینجورنباشه بدم میاد جلوبقیه نقش بازی کنه اگه قرار براحترامه توخونه باید بیشتر نشون بده عشق وعلاقش نه توچشم بقیه کنه

ولشون کن تو نمیدونی چی به مادرش گذشته تو زندگی شاید انقد کمبود عاطفی داره و انقد کمبود محبت دیده از شوهرش یا بقیه که اینجوری گفته ... بهش فکر نکن

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻