2777
2789
عنوان

تایم خواب

114 بازدید | 13 پست

خانما شما تایم خوابتون با همسرتون هماهنگه؟

منظورم اینکه اگه همسر شما هر وقت خسته باشه بخواد بخوابه ولی شما دوست داشته باشین تا دیر وقت سریال تلویزیون نگاه کنین (یا هر کاری) مجبور میشین بخوابین؟؟؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باهمییم همسرم نمیذاره اینم بهت بگم با شوهرت برو رخت خداب حالا با اونم پانشدی نشدی سعی کن باهاش بخ ...

خب شاید شوهر شما بخواد ساعت ۹ شب بخوابه خودت هم کلی کار داشته باشی . نمیشه که ...

وای خیلی سخته مخصوصا کسایی که بچه کوچیک دارن باید بچه هارو بخابونن یا اونایی که شاغلین باید کارای فرداشونو انجام بدن 

من وقتایی که شوهرم میخواد زود بخوابه میرم پیشش میخوابم تا خوابش ببره، بعدش میام بیرون از اتاق به کار ...

من خیلی دوست دارم آخر شب کتاب بخونم وقتی همه خوابن و همه جا ساخته 🥺