2777
2789

من عروس هلندی دارم معمولا بیشتر مواقع از قفس بیرونه تا حد امکان سعی میکنم جیش و اینا شو جمع کنم ولی خب ممکنه از دستم در بره یا سرم شلوغ باشه بعضی مواقع دیر بشه ولی خب پزر ها و پراشو‌ که تو هوا پخش میشه نمیتونم کاری کنم 

داداشم تو عقده از الان داره مغز مامانمو شست و شو میده که اینو ببرن چون میگه من یه سال دیگه بچه دار میشم بچه مشکل تنفسی پیدا می‌کنه اینقدر جلو مامانم گفته که دیگه چند وقته هی میگن بفروشیمش ولی خب دلم نمیخواد مث بچمه دلم نمیاد منم ۱۷ سالمه جاییو ندارم برم ولی خب داداشم از تابستون می‌ره خونه خودش واقعا به نظرتون باید بفروشمش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو تا بچه.... هموز عقده بعدش هم خونه خودش میره.... اگر دوست داری خوب نگهشون دار

نمیزاره بعدم میدونم که تا یه سال دیگه بچه دار میشه از الان داره تو گوش مامانم میخونه 

مامانمم همیشه از داداشم حرف شنوی دارن کلا بیشتر طرف اونن بار ها دیدم که فرق میزارن سر این مسئله هم دوبار بگه مامانم اینقدر غر میزنن که خودمو بیرون میکنن چه برسه به عروس هلندیو

خب چکار تو داره منم عاشق پرندم نمیتونم جدا بشم

خودش و همسرش پرستارن واسه همین کلا رو مامانم واسه بچه داری حساب کرده امید وارم حد اقل اینقد زود بچه دار نشه من واقعا پرندمو دوست دارم

خودش و همسرش پرستارن واسه همین کلا رو مامانم واسه بچه داری حساب کرده امید وارم حد اقل اینقد زود بچه ...

وای کاملا قابل درکه آدم عاشق پرندش میشه 

امیدوارم بتونی کنارت نگهش داری

الهی به امید تو
وای کاملا قابل درکه آدم عاشق پرندش میشه امیدوارم بتونی کنارت نگهش داری

ممنون❤️

نمیدونم چیکار کنم خودشو همسرش خیلی خوبن اصلا موندم حرفی بزنم کدورت پیش میاد نزنم رو دلم میمونه واقعا فکر پس دادنشم میکنم اشکام می‌ریزه مامان بابامم که انگار فقط اون بچشونه