2777
2789
فقط چشم بادومیا چین کره ژاپن اینا نژادشون پیر نمیشن. بالای 70 ساله هم باشن صورت صاف بدون چروک. خیلی ...

اونا تغذیشونم بشدت سالمه اصلا چیزی به اسم سرخ کردنی ندارن همه چی ابپز حتی ماهی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
الان دیگه با این همه کار زیبایی کسی به این شدت پیر نمیشهبا این ویشرفت علمم اصلا بعید نیست تا چند سال ...

نمیدونم چی بگم مرجانه گلچین با اینکه اینهمه کار زیبایی انجام داده بازم مشخصه که پیر شده و قسمت دوم حرفتون امیدوارم 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا تغذیشونم بشدت سالمه اصلا چیزی به اسم سرخ کردنی ندارن همه چی ابپز حتی ماهی

ژنشونه کلا. وگرنه چرت و پرتایی که اینا میخورن هیچکس نمیخوره هرجنبنده ای ببینن میخورن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
منممم حس میکنم دارم میترسم 🤣

😂😂😂😂بعد فک کن با ذووووق برگش گف اجیییییییی تو خیلییی زودتر از من پیر میشی اخه کلی ازم بزرگترییی قیافه من😐😐🥲

بعد گف واییی بچه دایی ک تازه ب دنیا اومده جوون میمونه من زودتر پیر میشم و بغض کرد!!!

اکانت واگذار شد

😂😂😂😂بعد فک کن با ذووووق برگش گف اجیییییییی تو خیلییی زودتر از من پیر میشی اخه کلی ازم بزرگترییی ...

ووااای از همین الان به فکر این چیزاس ولکن باوا😔😂

غروب ثابت کرد، پایان هم زیباست :)) 

ژنشونه کلا. وگرنه چرت و پرتایی که اینا میخورن هیچکس نمیخوره هرجنبنده ای ببینن میخورن

😂😂اونکه اره ولی اصلا روغن و نمک و این مضرارو نمیزنن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
😂😂اونکه اره ولی اصلا روغن و نمک و این مضرارو نمیزنن

آره همش آبکی آب پز. مثلا قورباغه آب پز😂

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
نمیدونم چی بگم مرجانه گلچین با اینکه اینهمه کار زیبایی انجام داده بازم مشخصه که پیر شده و قسمت دوم ح ...

خب باید با توجه به سن ببینی خوب مونده وگرنه هیچوقت یه ادم۶۰ ساله شبیه۲۰ ساله ها نمیشه ولی همینکه اینجوری چین و چروک نشی خوبه