2777
2789

از چهره پیری اصلا ترس ندارم از بیماری و ناتوانیش خوشم نمیاد و دوست ندارم اصلا تجربش کنم هرچقدر پیرو چروک بشم فقط محتاج کمک دیگران نباشم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا این ب این خوشگلی پیر شده این شکلی شده وای به حال پیریای من😐😂😂😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قشنگ 🫶🏻😍در هر دوران قشنگی خودش و داره دیگه الان هم مادر زیباییه اون موقع دختر زیبایی بوده البته محل زندگی،آب و هوا ،محیط،و خانواده هم در چهره اثر داره 💕💕💕💕💕

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

ولی اگه پیر بشیم چی؟:)

دخترخالم نقطعه ضعفش پیریه خیلییییی بدش میاد و میترسه

فک کن بچه اس ولی میشینه حساب میکنه ک اره من از فلانی و ..و .. کوچیکترم پس دیرتر پیر میشم😂😂😂

اکانت واگذار شد

من به مادرم نگاه میکنم ۳۰سال آینده چهره خودمو میبینم‌ .ازبین همه بچه ها ونوه هاش فقط من شبیه شم

بنظرت با این ژل و بوتاکس های الان ماهم مثل مامانا اینا اینقد چروک و پیر میشیم؟

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان دیگه با این همه کار زیبایی کسی به این شدت پیر نمیشه

با این ویشرفت علمم اصلا بعید نیست تا چند سال دیگه کلا فرایند پیری رو جلوشو بگیرن البته نه برای ما ادمای عادی برای خودشون

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

فقط چشم بادومیا چین کره ژاپن اینا نژادشون پیر نمیشن. بالای 70 ساله هم باشن صورت صاف بدون چروک. خیلی ژنشون مقاومه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
از چهره پیری اصلا ترس ندارم از بیماری و ناتوانیش خوشم نمیاد و دوست ندارم اصلا تجربش کنم هرچقدر پیرو ...

اما من از پیری ام میترسم از چروکا میترسم..هرچند ب نظرم قیافه اشون خیلی معصوم میشه ولی باز نمیتونم کنار بیام

اکانت واگذار شد

بنظرت با این ژل و بوتاکس های الان ماهم مثل مامانا اینا اینقد چروک و پیر میشیم؟

نه من راضی ام بدون ژل واینا مثل مادرم بشم فقط متاسفانه بیماریهاشو هم ارث بردم کاش من اقلا لاغر بودم