2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 116 پست
اره نظر خانما هم همینه😞😞😞 بچه دارم شرایط طلاقو ندارم... از خونه بابام متنفرم😞 نمیدونم والا... ...

نه عزیزم طلاق آخرین راهه پس سعی کن بجنگی واسه زندگیت مطمئن باش ارزش شو داره واسه خودت واسه بچت و حتما به یک مشاوررجوع کن ما هر چی بگیم از روی احساساته و یک روی قضیه رو میبینیم

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
باور کنید درست نمیشه خواهر من مهریه رو بگیرید و مستقل زندگی کنید  آینده خودتون رو خراب نکنید ...

بله درسته .مرسی ممنون 

مشکل من اینه که زیادی از طلاق میترسم....😞

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کنید درست نمیشه خواهر من مهریه رو بگیرید و مستقل زندگی کنید  آینده خودتون رو خراب نکنید ...

بله درسته..ممنون

شاید مشکل من اینه که زیادی از طلاق میترسم😞

بله درسته .مرسی ممنون  مشکل من اینه که زیادی از طلاق میترسم....😞

نترسید 

بخدا یه همکار خانم دارم که دو بار طلاق گرفته و فقط 25 سالشه الان مغازه زده و یه پسر داره و داره زندگیش رو میکنه پس شما نباید بترسید

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
نه عزیزم طلاق آخرین راهه پس سعی کن بجنگی واسه زندگیت مطمئن باش ارزش شو داره واسه خودت واسه بچت و حتم ...

اخه مشاوره هم خیلی امیدی بهم نداد...

موندم بخدااااا خسته شدم...

درست بشو نیس..‌

دوبار ازش خیانت دیدم الانم که سه ساله گوشیش قفله....

محبت کردم قهرکردم داوبیداد کردم بی محلی کردم هرکاری بگی...جواب نداده متاسفانه😞😞😞

اخه مشاوره هم خیلی امیدی بهم نداد... موندم بخدااااا خسته شدم... درست بشو نیس..‌ دوبار ازش خیانت د ...

عمر خودتون رو هدر ندین

ببخشید فضولی نباشه چند سالتونه؟ 

نترسید  بخدا یه همکار خانم دارم که دو بار طلاق گرفته و فقط 25 سالشه الان مغازه زده و یه پسر دا ...

خب اون سرمایه داشته...من ندارم...

شوهرمم بی پوله هیچی نداره ک بخاد مهربده..‌تازه میگه مهرتو بخای طلاقت نمیدم...ببخش مهرتو که طلاقت بدم😞

خب اون سرمایه داشته...من ندارم... شوهرمم بی پوله هیچی نداره ک بخاد مهربده..‌تازه میگه مهرتو بخای طل ...

حرفه خاصی بلد نیستین؟

۲۱سالمه...۶سال پیش ازدواج کردم...بدبخت شدم واقعا....😞

بقران داری الکی میترسین 

شما هنوز خیلی فرصت دارین و جوونید و میتونید درس بخونید حتی و کار بکنید 

حیف شما نیست با همچنین مردی زندگی کنید

حرفه خاصی بلد نیستین؟

نه.من فقط ی مدت عروسک میدوختم برای ی کارگاهی...کلا دونمونه بلدم بدوزم..بقیشو اون کارگاهه بهم کامل نمیداد....

اونم که خیلی حقوقش کم بود..‌

یه مدت از خودم پارچه گرفتم عروسک  دوختم نمیخریدن میگفتن گرون میدی😞

زود ازدواج کردم نذاشت ادامه تحصیل بدم...

الانم که لیسانسه هاش بیکارن ب من کارنمیدن که😞😞😞😞

بقران داری الکی میترسین  شما هنوز خیلی فرصت دارین و جوونید و میتونید درس بخونید حتی و کار بکنی ...

ممنونم

اگه خودم ب تنهایی بودم جدامیشدم حتی ی لحظه هم نمیموندم.با بچه کوچک سخته....😞

شوهرمم ب شدت بچه ایه...میگه جداشی بچمونو میبرم جایی که پیدامون نکنی.میدونم تا هفت سال بامنه‌ولی تا من بخام شکایت کنم تا پیداشون کنن من میمیرم ازدوری بچم😞

نه.من فقط ی مدت عروسک میدوختم برای ی کارگاهی...کلا دونمونه بلدم بدوزم..بقیشو اون کارگاهه بهم کامل نم ...

نمیتونید برید آموزشگاه چیزی که علاقه بهش دارین و یاد بگیرین و کار کنید