2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 116 پست
آخ یاد مامان خودم افتادم اونم نه از خونه باباش داشت نه شوهر پیر شد پیر روزگار خودمم از خونه بابا ندا ...

فک نکنم...از الان قلبم تیر میکشه...از بس که فکروخیال دارم...موندم چ غلطی بکنم....

ی شوهر خیانتکاره هوس بازه رفیق بازه بیکاره بی پول دارم که زندگی کردن باهاش جهنمه....

یه پدرومادر دارم اونجوری‌......

کاش مرگم برسه.اونوقت راحت میشم

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
بابام عصبیه...به همه چی گیر میده‌‌.... من مجردیم ارزوم بود زودتر ازدواج کنم برم....همش باهم دعوا دا ...

هیچ طلایی چیزیم نداری بفروشی؟ یا مثلا کار خونگی انجام بدی کیک بپزی بفروشی به سوپریا درامد داشته باشی از این کارا که نخوای به بابات متکی باشی 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ طلایی چیزیم نداری بفروشی؟ یا مثلا کار خونگی انجام بدی کیک بپزی بفروشی به سوپریا درامد داشته باشی ...

نه فقط از الگو عروسک بدوزم.دوسال عروسک میدوختم برا یه کارگاهی...حقوقشم خیلی کم بود.خودمو میکشتم ماهی ۱۰۰میشد.....

تازه اون عروسک کامل بهم نمیداد که یاد بگیرم...دوتا نمونشو گفتم دخترم میخاد ازتون میخرم...بعد شکافتم فهمید چی به چیه.....

ازخودم پارچه خریدم دوختم که بفروشم.هیچکی نمیخرید.همه میگفتن گرونه😞😞😞😞اخرم حراج گذاشتم با بدختی فروختم....

طلاهم ندارم عزیزم.من حتی حلقمم فروختم😞😞😞😞😞

نه فقط از الگو عروسک بدوزم.دوسال عروسک میدوختم برا یه کارگاهی...حقوقشم خیلی کم بود.خودمو میکشتم ماهی ...

ای بابا عجب اگه آشپزیت خوبه کیک درست کن تو خونه از این کاپ کیکا مثلا چندتا چندتا بذار تو بسته بفروش به سوپری مثلا روزی دویست تا درست کن درامدش خوبه

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
همون مامانش پرروش کرده دیگه  عکس کاربریت خودتی؟

اره مامانش گفت من نوکرشم هستم.فقط یخچال فریزرو پرمیکنه.همین ....

لباس و اینا سالی یه باره....براهمینه خودم میخام کارکنم دوباره

نه گلم عکس مائده محمدیه.مدلینگه😍😍😍